Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

HOROSCOP URANIA Previziuni astrologice pentru perioada 20 – 26 iunie 2015! Aceiași informație și două vești – una veselă și alta tristă

HOROSCOP URANIA – Perioada cuprinsă între 20 și 26 iunie 2015 va fi marcată de câteva evenimente astrologice: pe 21 iunie Soarele va intra în zodia Racului, marcând astfel Solstițiul de Vară, eveniment care se va produce la ora 19:38′ (ora legală de vară a României).

HOROSCOP URANIA – BERBEC
Celor născuți în Berbec li se conturează un tablou astral oarecum stringent, la fel de activ ca și în ultimele două săptămâni dar nu la fel de fructuos sau ușor de suportat.
Singurul element bun care lucrează în favoarea lor este trigonul dintre Uranus/Jupiter doar că, direcțiile pe care lucrează acest aspect, le activează dorința de a se distra, de a petrece, de a se exterioriza. Este o perioadă a aventurilor, a plăcerilor vieții care li se oferă, care îi provoacă, pe care nu le pot refuza și pe care le doresc ca o compensare la o serie de tensiuni existențiale anterioare, care i-au suprasolicitat, sau actuale care îi nemulțumesc. E o relaxare, e o desfătare dar este și o formă de protecție prin uitare sau compensare în toată această alunecare a lor pe panta plăcerilor (mai ales între 20 și 21 iunie).

HOROSCOP URANIA – TAUR
20 și 21 iunie sunt două zile încărcate energetic drept care, din cauza lor, vor ieși scântei în familie. Taurii pot face o mică (sau chiar o mare) criză de autoritate, de orgoliu, invocând o serie de precepte morale care trebuie să fie respectate sau care au fost încălcate, vor invoca o serie de reguli de conduită sau de comportament adecvate în anumite situații și care, prin încălcarea lor, li se par o ofensă adusă lor.Vor încerca să reinstaureze ordinea și disciplina în casa lor dar și a rudelor. În aceiași perioadă, Soarele va intra în casa a III-a a relațiilor cu vecinii, frații și cunoscuții ocazionali, față de care nu vor face figura unor persoane îngăduitoare.

HOROSCOP URANIA – GEMENI
Mercur acționează în sectorul natal, eficient și important, pentru Gemeni. Ei vor fi în formă fizică bună și psihică, dând dovadă de multă vioiciune mentală, de spontaneitate, de entuziasm, de cordialitate, de bună dispoziție, de chef de vorbă.Vor fi interesanți în tot ceea ce fac sau spun, vor fi inventivi și vor găsi soluții pe moment ori trucuri salvatoare la tot felul de mici probleme ale vieții de fiecare zi. Începând cu 21 iunie, Soarele va intra în Rac, respectiv, în casa banilor obținuți din efort propriu. Din 24 iunie, Marte, și el în tranzit prin zodia Racului, le va da având și chef de muncă, dorința de a-și spori veniturile, implicare și răbdare. Între 20 și 21 iunie, Luna le poate atrage simpatia, admirația sau prețuirea de pe urma unei prestații la un examen sau la o întrunire publică.

HOROSCOP URANIA – RAC
Racii sunt vedetele incontestabile ale săptămânii viitoare. Pe 21 iunie Soarele va intra în semnul lor zodiacal, marcând și momentul de culminație al anului, Solstițiul de vară, cu minunata cea mai lungă zi” ce vestește începutul verii astronomice dar și al celei astrologice.Marte va intra și el, pe 24 iunie, în Rac, operând tot felul de modificări de stări de spirit sau de stări organice pe care nativii le vor simți intens. În primul rând, vor fi mult mai încărcați energetic, dar vor trăi mult mai intens și în plan emoțional. Marte va induce, pentru niște săptămâni, o serie de trăiri și reacții intense, instinctive, nu toate confortabile sau lesne de stăpânit. Totuși combativitatea va fi unul dintre atu-urile lor care, folosit înțelept și cu măsură, le va da posibilitatea să depășească momente complicate sau delicate.

Citeste mai mult

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top