Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

Horoscop Urania previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 mai 2015

Horoscop Urania previziuni astrologice pentru perioada 23 – 29 mai 2015

Horoscop Urania Berbec
Cel mai semnificativ sector pare a fi cel dedicat relațiilor afective, poveștilor de amor și aventurilor pătimașe care, cel puțin între 23 și 25 mai, par a reprezenta cheia existenței unora, mai ales a celor tineri.

Femeile pot fi cam năzdrăvane sub impulsul acestei combinații astrale care le va impune să aibă tot felul de inițiative provocate de ambiție, orgoliu, vanitate.

Horoscop Urania Taur
Atenție: nu toate soluțiile la care se ajunge sub imperiul presiunii timpului sau al unor constrângeri exterioare sunt cele indicate ori suficiente pentru a rezolva problema în sine. De multe ori se poate acționa sub imperiul nervilor, al discuțiilor în contradictoriu, al exagerărilor de ambele părți.

Unora li se pot cere înapoi sumele de bani acordate cu ceva timp în urmă de către reprezentanții unor instituții; alteori, intrarea în posesia banilor promiși se va după tergiversări, explicații, insistențe.

Horoscop Urania Gemeni
Spunem destul de bună pentru că Mercur retrograd le poate induce momente de regret pentru ceea ce au făcut sau au gândit la un moment dat și care acum le par fie nejustificate, fie de îndoială cu privire la o serie de decizii pe care erau hotărâți să le ia dar pe care, informațiile ce ajung la ei schimbă natura lucrurilor, așa încât nu le mai rămâne decât să se gândească la o altă soluție.

Reevaluează oamenii, gesturile, cuvintele, intențiile celor din jur și fac un efort real pentru a se lămuri care este esența lucrurilor ce se petrec și de ce parte se află adevărul, dreptatea sau normalitatea pentru a nu greși.

Citeste mai mult pe Libertatea.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top