Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Urania

Stiri

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 27 iunie – 3 iulie 2015

Luna Plină în Capricorn pe 2 iulie

În perioada cuprinsă între 27 iunie și 3 iulie principalul eveniment astronomic cu semnificație astrologică este faza de Lună Plină, realizată prin conjuncția Soarelui cu Luna pe direcția Rac/Capricorn la 9° 55′, în ziua de 2 iulie la ora 5:19′, ora legală de vară a României, respectiv ora 2:19′ UT (Timp Universal). Este o ipostază astronomică ce-i va angaja, deopotrivă pe cei născuți în Rac și în Capricorn.

Horoscop Urania – Berbec
Faza de Lună Plină ce se va petrece pe 2 iulie îi provoacă şi îi motivează pe cei născuţi în Berbec, pe fondul prezenţei Soarelui şi a planetei Marte în Rac, cu care Soarele lor natal face cuadraturi. Complicaţia astrologică este evidentă, pentru că, în afara acestor aspecte, se adaugă cuadraturile cu Pluton în Capricorn (axele pe care se va aşeza şi faza de Lună Plină). Casele I, IV, VII şi X sunt locuite de planete dar sunt şi suprasolicitate de aspecte dure uneori, dificile deseori. Luna Plină va aduce un accent în plus, ridicând miza socială la cote dificil de gestionat. Unii vor şi puşi în situaţia de a se limita de o serie de oameni, idei, fapte, iniţiative, alteori nu vor mai dori să fie cojocul de vreme rea pentru nimeni, abandonând un grup sau o cauză pe care au slujit-o până acum.

TEST: AFLA CE DESTIN AI

Horoscop Urania – TAUR
Gânduri legate de bani, câştig, bun plasament al unei economii, obţinerea unor avantaje prin speculaţii de mai mică sau mai mare anvergură. Casa schimbului de idei, a comunicării şi şcolarităţii beneficiază de un motor puternic (Soare şi Marte) dar riscul este de funcţionare la o turaţie mare, obositoare şi costisitoare.Luna Plină accentuează această „hiperfuncţie” astrală, încărcând casa a III-a despre care vorbim cu prea multe impulsuri şi, implicit, cu prea multe dorinţe şi tendinţe care îl hărţuiesc pe nativul din Taur. Sunt avantajate drumurile legate de „o”apă sau pe apă precum şi o serie de deplasări al căror rost este să permită reluarea legăturilor de familie cu rude care trăiesc departe de nativi, de a încropi o formă de comunicare cu aceştia sau de a revedea pur şi simplu locurile natale.

Horoscop Urania – GEMENI
Perioadă bună prin patronajului Guvernatorului lor, Mercur, care le rafinează mijloacele de expresie, de exprimare, care îi transformă în niște persoane simpatice, agreabile, interesante în tot ce spun, care au inițiative ingenioase, care se pot descurca repede și bine din complicațiile vieții de fiecare zi.Toatele procesele de gândire, memorare, învățare, redare funcționează la cote optime pentru cei mici, adolescenți sau maturi. Cu toții sunt în formă mentală și psihică bună, în cazul în care susțin examene și probe de verificare a cunoștințelor. Maturii pot avea griji financiare; ei vor încerca să rezolve o parte din ele apelând, mai bine zis sperând, că vor primi ajutor de la prieteni. Dar sectorul solidaritate umană șchioapătă producând supărare sau îngrijorare.

Horoscop Urania – RAC
Zodia Racului are parte de două tranzite puternice – Soarele și Marte – care îi dinamizează pe nativi, dându-le hărnicie, responsabilitate, implicare și răbdare.Dar, chiar dacă le dă un impuls legat de executarea unor sarcini de serviciu sau treburi de familie, totuși, epuizarea și oboseala își vor pune amprenta pe fizicul dar și pe psihicul lor. De aceea, la sfârșitul săptămânii viitoare se vor simți plictisiți, enervați, hărțuiți de soartă și totodată nemulțumiți de propria lor prestație, văzând că nu mai prididesc cu munca și, în loc, ca existența lor să fie mai simplă, ea se tot complică prin acumularea de noi evenimente cărora trebuie le dea curs și să le găsească rezolvare.

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top