Connect with us

Revistateo.ro

horoscop 11 mai 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Afla ce iti prevad astrele pentru ziua de 11 mai

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Berbec
Chiar daca unii arunca pe umerii tai tot felul de vine, nu pune la suflet ce auzi, pentru ca unii nici nu-si dau seama ce spun: critica doar de dragul controversei! Nici tu la randul tau nu incepe sa cauti vinovati si sa arunci pisica in curtea altuia. Daca te simti cu musca pe caciula, asuma-ti greseala si repar-o de urgenta, pentru ca nu ajuta la nimic sa spui ca altul a facut-o! Mai mult, cu un dram de umor si auto-ironie ai scapa basma curata din orice situatie jenanta, ca atare nu privi ca pe un atac la persoana ce auzi, ci zambeste ca la o gluma buna!

Horoscop 11 mai 2014 – Citeste horoscopul de astazi si pentru celelalte zodii

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Taur
Stai de vorba cu oameni a caror companie iti face bine, pentru ca te stimuleaza sa-ti exprimi creativitatea in libertate deplina. Nu te critica nimeni, nu-ti pune nimeni pumnu-n gura, ba dimpotriva, esti invitat sa-ti spui punctul de vedere cu mai mult curaj, deoarece opinia ta conteaza. E o placere sa lucrezi intr-un mediu atat de stimulativ, unde ti se respecta ideile, unde lumea chiar asculta ceea ce spui si unde pui pret pe o comunicare armonioasa si reciproc avantajoasa, pentru ca da, si tu afli o multime de lucruri interesante de la cei cu care colaborezi.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Gemeni
Nu nimeresti in cea mai vesela companie iar tristetea celor din jur te influenteaza si pe tine. Iti pierzi curajul, energia, cheful, buna dispozitie cand te uiti la ei cum isi plang permanent de mila si nu gasesti in tine forta de a-i ridica tu pe ei inapoi la lumina, practic, ei te trag pe tine mai jos, pe panta depresiei si a pesimismului, incat te alaturi lor intr-un cor al plangerii. Poate ai si tu motivele tale de nefericire incat e normal sa rezonezi mai usor la problemele altora, decat la bucurie.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Rac
Se vede ca esti obosit, pentru ca practic nu ai chef de nicio activitate care te-ar putea solicita catusi de putin. Ai nevoie de somn, de liniste, de odihna, vrei sa stai pe acasa fara sa te bata nimeni la cap, dar crezi ca ai parte de asa ceva? Exact cand ti-e lumea mai draga, apar tot felul de situatii zgomotoase si iritante ce te deconecteaza de la sursa ta de relaxare. Si azi mai ai de muncit, si azi mai ai de depus eforturi pentru diverse activitati de week-end, dar nu cracnesti. Ti le asumi cu responsabilitate si faci tot posibilul sa te achiti cat mai repede de sarcini.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Leu
Discutiile cu cei de varsta ta au un efect mobilizator, pentru ca descoperi in jurul tau oameni care gandesc la fel ca tine. Daca v-ati uni cu totii fortele intr-o aventura comuna, lucrurile ar merge de minune, tocmai pentru ca aveti interese similare si merita sa vasliti laolalta. Esti un tovaras excelent de discutie, mereu pus pe glume, mereu cu o replica potrivita in orice situatie, iar acest talent in domeniul comunicarii te scoate cel mai bine in evidenta, cu sansa de a-ti castiga noi prieteni sau admiratori. Spune ce ai de spus, argumentand logic fiecare idee.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Fecioara
Profita de aceasta zi linistita pentru a te concentra asupra unei carti din care vei afla niste informatii extrem de utile si interesante. Poate cineva ti-a oferit acest pont, ti-a spus exact unde sa cauti, deci rupe-te de orice alta activitate pentru a studia, pentru a sapa dupa acele cunostinte de care ai nevoie si pe care, momentan, nu le detii. Vei incheia ziua cu sentimentul ca te-ai imbogatit intelectual sau spiritual, ca ai descoperit ceva foarte important ce poate fi aplicat in curand intr-un proiect de mare anvergura. Multumeste-i sincer celui care ti-a oferit sfatul cel bun, pentru ca a jucat rol de profesor pentru tine.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Balanta
Sfatul tau face bine unei persoane care a alunecat spre depresie. Are impresia ca nimic nu-i mai merge, ca bate pasul pe loc, dar tu esti un exemplu demn de urmat care arata ca orice impas de acest fel e doar o provocare menita sa scoata la iveala resursele fiecaruia. Cu rabdare, totul e posibil. Si tu ai trecut prin asta si s-a rezolvat totul cu bine, deci ofera-i sfaturile tale intelepte, pentru ca te bazezi pe experiente proprii asumate cu bine. Daca face ca tine, totul va fi mai usor, dar momentan e intr-o pasa proasta si are tendinta de a respinge ajutorul tau.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Scorpion
Esti captiv intr-o zona cam sumbra din care, momentan, nu vezi nicio iesire. Vorbeste cu cineva drag despre problemele tale, pentru ca sustinerea sa va avea efecte miraculoase asupra ta si te va ajuta sa iesi din impas. Vei vedea ca, datorita suportului primit cu caldura si prietenie de la cei care te inconjoara, nimic nu ti se va mai parea la fel de dificil, ci vei incepe sa intrezaresti deja zorii unei etape mult mai bune. Singur, ti-ar fi mai greu, dar in astfel de momente poti aprecia la justa valoare ajutorul sincer si neconditionat al celor care tin la tine. Lasa-te ajutat de ei, iti vor binele!

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Sagetator
Poti vedea in ochii celor care te inconjoara tot felul de semne de apreciere si de prietenie care ar trebui sa-ti schimbe parerea despre tine. Nu-ti mai cauta atatea defecte, apreciaza-te mai mult pe tine insuti, pentru ca, iata, ceilalti te lauda mai mult decat o faci tu cu tine! Lasa la o parte auto-ironia, auto-critica, judecatile personale atat de severe, pentru ca nu le meriti. Priveste-te prin ochii celor din jur care nu te vad in cele mai mici amanunte, asa cum o faci tu, ci ei observa doar ceea ce se vede la suprafata si e de ajuns pentru a te aprecia.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Capricorn
Vezi in jur numai inamici, dar nu cumva te inseli? Poate altadata te-ai lasat pacalit de oameni care aveau de fapt interese ascunse si ai avut de suferit de pe urma lor, dar de data aceasta nimeni nu-ti vrea raul, asa cum ai fi tentat sa crezi. Sa fii prudent e bine, dar nu exagera totusi cu suspiciunea si cu panda la adresa celor din jur. Ai tendinta de a trata gresit gesturile de simpatie sau de afectiune cele mai sincere de la cineva care chiar te place, dar pentru ca altadata te-ai fript rau, acum respingi prietenia oferita pe palme.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Varsator
Chiar daca unele lucruri nu se rezolva asa cum ai fi dorit si ai de trecut peste tot prin diverse obstacole, nu le trata cu ostilitate, ci cu un dram de toleranta, pentru ca si aceste lectii sunt spre binele tau. Daca toate ar merge struna, cum ai invata tu tot ce e nevoie pentru a te descurca in viata? Accepta hopurile cu maturitate si intelegere, si spune mersi ca vin intr-o forma umana, acceptabila si nu ca adevarate dezastre. Ba mai mult, ai putea descoperi mai tarziu, ca ti s-au oferit cu iubire, ca sa intelegi prin ele de ce ai nevoie pentru a te maturiza si a-ti aduna fortele pentru tot ce va urma de acum inainte. Nu sunt crize de destin, ci ocazii de a primi noi invataminte.

Horoscop zilnic 11 mai 2014 – Pesti
Daca tu iti vezi doar defectele si te imbraci intr-o haina care nu ti se potriveste, cum ai vrea ca ceilalti sa te aprecieze? Imaginea pe care o ai tu despre tine insuti se oglindeste in atitudinea ta, in faptele tale, si nu par sa fie in conformitate cu ceea ce esti cu adevarat. Iti asumi vini care nu-ti apartin, iei pe umerii tai erori pe care nu le-ai comis si te judeci atat de aspru, incat ai fi in stare sa iei pe umerii tai toate problemele lumii intregi, fara ca tu sa ai vreun amestec in ele. Lasa-le deoparte si incearca sa zambesti si sa te eliberezi de povara pe care nu o meriti!

Horoscop zilnic 11 mai 2014 furnizat de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top