Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 19 mai 2014 - Varsatorii sunt invigatori, citeste HOROSOCPUL ZILEI pentru toate zodiile

Horoscop

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Varsatorii sunt invigatori, citeste HOROSCOPUL ZILEI pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Berbec
Nu te multumi cu oamenii mediocri printre care te invarti de multa vreme. Daca simti ca meriti ceva mai bun, ca esti captiv in cotidian si in rutina, da tot posibilul sa te eliberezi de acele relatii care iti blocheaza evolutia. Chiar si cele mai vechi prietenii pot fi rupte, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care simti ca acel mediu iti limiteaza tie orizonturile intelectuale, spirituale, profesionale. Ar fi bine sa cauti o portita sa evadezi din acel spatiu stramt si sa accezi spre nivelul spre care visezi.

Horoscop 19 mai 2014 – Tensiunea ajunge la cote maxime

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Taur
Iti spui singur ca ceea ce vrei sa cladesti este intangibil, imposibil, si daca nimic nu-ti schimba aceasta viziune asupra telului cel mare, e greu de crezut ca ceva te va face sa depasesti aceasta pasa. Ce-si face omul cu mana lui… stii cum se spune! Cam acelasi lucru faci si tu acum: daca torni la temelia unui anumit vis doar frici si indoieli, practic iti limitezi singur sansele ca acesta sa se materializeze. Nu esti in cea mai buna forma emotionala si psihica, iar aceasta atitudine negativista si pesimista genereaza blocaje care, la randul lor, nasc esecuri. Lupta cu propriile neputinte si temeri!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Gemeni
Te afli intr-o companie placuta, in deplina armonie cu nevoia ta de liniste si pace. Cei cu care petreci aceasta zi te vor invalui cu vorbe bune, cu aprecieri sincere si povesti motivante, iar fiecare discutie pe care o purtati intr-o atmosfera atat de placuta, va ofera tuturor starea potrivita pentru a visa mai departe, pentru a face planuri si mai inalte, pentru a stabili caile de evolutie pentru perioada urmatoare. Dialogul e de fapt o oglinda a starii tale interioare, pentru ca, atat timp cat esti calm si multumit, si evenimentele pe care le creezi vor fi in aceeasi nota pozitiva.

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Rac
Treci printr-o situatie in care varsta devine un criteriu de evaluare si ai tendinta de a-ti gasi numai defecte (ca esti ba prea tanar, ba prea batran), dar nu e deloc asa! Varsta pe care o porti pe umeri nu are nimic ingrijorator sau defavorabil, dimpotriva: reprezinta bagajul tau de experiente si sursa ta de energie cu care trebuie sa te mandresti, nu sa bati in retragere. Poti fi adecvat, cu anii pe care-i ai, pentru o situatie in care se cauta ceva exact pentru cel care esti tu acum, ca atare nu te mai compara cu altii! Bucura-te ca ai exact varsta care trebuie!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Leu
Ai acumulat suficienta experienta pentru a trasa acum un plan de lunga durata pana in cele mai mici amanunte. Ai trecut prin multe ca sa stii acum sa previi situatiile neplacute, sa eviti erorile si sa actionezi de fiecare data clar si concis, fara a mai bajbai ca altadata. Viitorul se deschide in fata ta mult mai clar si acum stii exact ce ai de facut pentru a ajunge la un scop mult dorit. Nu te cramponezi in piedici, ci le consideri o ocazie excelenta de a arata ce ai invatat, spunand cu tarie ca orice problema are si o solutie. Transformi fiecare impas intr-o oportunitate de a demonstra ce ai invatat!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Fecioara
Nu accepta tonul cu care ti se adreseaza unii, pentru ca nu-l meriti! Nimeresti in medii tensionate, in care unii nu stiu sa vorbeasca altfel decat cu autoritate si agresivitate, dar nu pica in aceeasi plasa, raspunzandu-le cu aceeasi moneda. I-ai putea dezarma mult mai repede cu ton amabil, politicos, care se va impune deasupra lor cu usurinta. A fi la fel ca ceilalti, nervos si rautacios, nu ar insemna decat sa le arati ca au invins in fata ta, or tu poti impune respect si prin alte metode. Cu un pic de calm, cu un umor bine plasat si vorbindu-le mereu cu… dumneavoastra!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Balanta
Primesti cu entuziasm stimulentele excelente care vin de la tovarasii tai de lucru. Arata-te interesat sa te alaturi lor in actiunile care evolueaza foarte bine in echipa, deoarece succesul final depinde mult de pasiunea pe care o investeste fiecare in acelasi sens. Fiecare intervine cu altceva in acest plan: unii sunt motorul de energie sau carma care ii canalizeaza pe toti in aceeasi directie, iar tu esti sursa de inspiratie. Combinand toate aceste daruri la un loc, nu se poate vorbi decat de un succes total, care reuneste tot ce e mai bun din voi intr-un succes comun. Colaboreaza cu incredere si deschidere!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Scorpion
Daca te-ai aprecia mai mult pe tine ca om, ai trece mai usor peste unele hopuri. Ar fi bine sa incerci sa te privesti prin ochii celor care te iubesc sincer, pentru ca ei stiu sa te vada cel mai corect. Nu sta singur in aceasta zi, tine pe cineva drag aproape si asculta-i incurajarile, complimentele, declaratiile de dragoste, deoarece te va incarca pozitiv pentru o zi intreaga. Daca celalalt te indrageste asa cum esti, de ce ai incepe tu sa-ti cauti atatea defecte? Schimba-ti un pic parerea pe care o ai despre tine insuti, pentru ca nu meriti asemenea auto-critica! Esti mult mai bun, mai frumos si mai tandru decat crezi despre tine!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Sagetator
Reusita tuturor actiunilor la care iti aduci contributia conteaza enorm de imaginea pe care o ai despre tine insuti. Daca te-ai iubi mai mult, daca ti-ai gasi mai multe calitati pe care sa le scoti in evidenta, daca te-ai bucura mai mult de ceea ce ai, toate ar evolua intr-o directie excelenta, ca atare primul pas spre succesul la care visezi e ameliorarea parerii despre propria persoana. Iubeste-te mai mult, spune-ti ca meriti ce e mai bun, aseaza-te intr-o lumina favorabila si ai sa vezi ca toate lucrurile iau o turnura pozitiva in calea ta!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Capricorn
Nu te crampona de un hop banal, absolut inerent in orice demers care duce lent spre rezultatele visate. Chiar daca nu obtii acum, pe loc, ceea ce sperai, nu inseamna ca trebuie deja sa renunti sau sa te gandesti la un esec. Unele lucruri se cladesc mult mai incet decat ai dori tu, deci pune-ti rabdarea la treaba si construieste pas cu pas ceea ce visezi sa atingi. Detii toate resursele unui succes deplin, deci organizeaza-ti mai bine timpul si energia astfel incat sa nu abandonezi inainte de finish. Faptul ca roadele intarzie sa apara te cam fac sa bati in retragere, dar nu trebuie sa faci asta!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Varsator
Esti un invingator prin excelenta datorita abordarii extrem de pozitive a tuturor provocarilor din viata ta. Ai incredere deplina in propria valoare, o pui in lumina la modul cel mai bun, esti mandru de ceea ce reprezinti si spui ca totul merge minunat in viata ta, iar aceasta atitudine se va dovedi a fi, de fiecare data, cheia succesului tau. Niciodata nu spui ca nu se poate, ca nu exista solutii, ca nu stii incotro s-o iei, si pentru ca esti convins ca intotdeauna ai toate resursele necesare unei reusite, e doar o chestiune de timp pana cand totul se va transforma in succes!

Horoscop zilnic 19 mai 2014 – Pesti
Sansa de iubire pe care o ai in fata te pune intr-o situatie ciudata. Te intrebi daca e omul bun pentru tine, daca momentul e bun pentru o poveste de iubire, daca merita sa te implici cu adevarat intr-o relatie, si toate aceste intrebari te deruteaza si mai tare. Fii sigur ca totul e perfect calculat pentru ca tu sa fii fericit, deci n-are rost sa pierzi vremea cu procese de constiinta si analize inutile. Bucura-te de ocazia care ti se ofera, fiind convins ca totul e asezat acolo unde trebuie: e omul potrivit la momentul potrivit pentru ca totul sa evolueze in directia adecvata tie!

Horoscop 19 mai 2014 de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top