Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop zilnic 20 mai 2014

Horoscop

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Toate zodiile

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Berbec
Nu poti coopera eficient cu niste persoane mai tinere decat tine, cu o atitudine mai moderna, dar cu care nu poti fi de acord. Dai dovada de un dram de rigiditate, pentru ca nu te poti adapta deloc la ideile lor un pic cam prea avansate pentru modul tau de a privi lucrurile. Ii cam tragi inapoi, dar noroc ca ei nu tin cont de piedicile sau rezervele tale, ci isi vad de treaba pana la capat. Vei vedea la final ca au avut idei constructive, pe care ar fi meritat sa le preiei si sa le pui in aplicare, dar va fi prea tarziu sa mai schimbi ceva, regretand ca ai fost atat de refractar si critic cu ei.

Horoscop 20 mai 2014 – Citeste Horoscopul zilnic pentru toate zodiile

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Taur
Daca nu-ti tii sub control nervii, astazi, risti sa rupi totul la primul impuls si sa pornesti intr-o directie care nu va avea efectele dorite. Riscurile de a rupe o relatie care dureaza de ani de zile, de a pleca de la un loc de munca intr-un moment de iritare maxima, de a renunta la un proiect doar pentru ca ai ajuns intr-un impas, sunt mai mari astazi, de aceea ar fi bine sa te calmezi inaintea oricarei decizii cu iz categoric. Daca o iei la nervi, sub imperiul emotiilor negative de moment, ai putea alege op cale pe care, mai devreme sau mai tarziu, o vei regreta, dar nu o vei mai putea remedia.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Gemeni
Cum sa nu-ti sara tandara daca, la orice usa ai bate, ti se raspunde agresiv, nepoliticos, fara sa gasesti nicaieri de un dram de amabilitate si intelegere. Daca ai de a face azi cu institutiile statului, birocratia te va aduce pe marginea exasperarii, pentru ca nu gasesti nicaieri persoane care sa te asculte si sa iti inteleaga doleantele. Multe usi ti se inchid in nas, esti trimis la plimbare cu un ton superior si termini ziua cu un sentiment de iritare ori de cate ori te gandesti la relatiile defectuoase ale acestei zile. Nici tu nu esti mai amabil, recunoaste, dar reactia e fireasca cand esti tratat asa.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Rac
Cu ajutorul potrivit, totul iti merge de minune, deci aici trebuie sa faci cele mai mari eforturi, de a gasi tovarasii cei mai buni pentru situatia in care te afli, sa le castigi simpatia si dorinta de a-ti sari in ajutor. Apeleaza la tot arsenalul tau de cucerire, pentru ca ai nevoie de prieteni care sa participe la problema in care esti implicat. Ai multe de invatat de la ceilalti, ca atare nu insista sa te descurci singur, pentru ca lucrurile vor evolua mult mai repede si mai simplu daca faci echipa cu oameni pregatiti in domeniu. Nu e o rusine sa ceri ajutorul, nici sa bati la usa unui om a carui meserie este aceea de a-ti rezolva tie problema.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Leu
Nici tie nu-ti vine a crede ce bine merge un proiect la care iti aduci contributia cu trup si suflet! Succesul lui depinde de felul cum ai luat startul acestui proiect, pentru ca ai ales bine momentul pentru a face primul pas, mijloacele de a ajunge la telul dorit, precum si echipa potrivita care sa te completeze. Singur, nu ai fi ajuns la aceleasi rezultate, dar gasesti, pe parcurs, exact resursele cele mai bune pentru ceea ce ti-ai propus. Daca tu esti cel care detine fraiele acestei afaceri, cu atat mai bine va evolua totul, pentru ca dai randament maxim mai ales daca tu esti cel care traseaza directia si ceilalti te urmeaza, jucandu-si fiecare rolul asumat.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Fecioara
Vin o multime de semne de afectiune si simpatie de la cei din jur, ceea ce te maguleste, pur si simplu. Nu te asteptai la atatea dovezi de prietenie la adresa ta, pentru ca traiai cu impresia ca lumea are ceva cu tine, dar iata ca vezi cu ochii tai ca te-ai inselat, ca aveai prieteni sinceri in preajma care te sustin cu vorbe bune si complimente ce-ti dau incredere in calitatile tale. Dintre atatea gesturi frumoase indreptate spre tine, nu e exclus sa apara si dovezi de iubire, pe care nu ar trebui sa le pui la indoiala: sunt reale, puternice si merita primite cu inima deschisa!

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Balanta
Nu detii tu chiar toate solutiile, si celalalt are ceva de spus. Daca discuti de fiecare data cu familia despre ceea ce te preocupa, se vor gasi solutii prin care problemele sa dispara. Nimic nu ramane fara remediu, ca atare nu insista sa le duci singur pe toate in spinare, ci asculta si parerile celor dragi. Stati de vorba pe indelete, spuneti-va fiecare parerea, ca, la final, sa extrageti o concluzie care sa adune la un loc toate ideile vehiculate, fara sa se bata cap in cap. Dialogul are rolul de a armoniza situatii scapate un pic de sub control, deci pune accent pe comunicare si reciprocitate.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Scorpion
Gelozia iti intuneca sufletul, pentru ca ai impresia ca cel drag iti ascunde ceva, ca face lucruri fara sa-ti spuna, dar nu cumva exagerezi cu aceasta atitudine? S-ar putea sa fie doar o impresie gresita, pentru ca partenerul trece printr-un moment mai dificil pe care nu vrea sa ti-l impartaseasca anume pentru a nu te ingrijora si pe tine, dar tu tratezi gresit discretia sa, ca pe un semn ca se ascunde de tine. Inainte de a-l trata cu ostilitate, incearca sa vezi ce se intampla cu el, ca sa nu interpretezi eronat nevoia sa de izolare sau de liniste.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Sagetator
Micile neintelegeri din casa nu merita transformate in furtuni si mai mari, deci incearca sa te pui un pic in pielea celor dragi ca sa intelegi ce se intampla cu ei, ce-i face sa reactioneze negativ la ceea ce se petrece acasa. Partenerul de viata, un parinte sau un frate vine nervos acasa si tensioneaza si mai mult atmosfera cu nervii sai, iar tu, in loc sa ii oferi intelegere si o ureche de ascultat, ai putea reactiona si mai agresiv, incat nu mai e decat un pas pana la un imens scandal casnic. Ai grija, asadar, pana unde ridici tonul!

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Capricorn
Esti cam neatent, gata sa pornesti pe o alta cale intr-un moment de comoditate, spunand ca e prea greu sa duci mai departe planul deja inceput. Exista riscul ca sensul cel nou asupra caruia te aventurezi atat de entuziast sa nu duca acolo unde ai sperat, ci celalalt drum, pe care esti gata sa-l abandonezi acum, ar fi fost varianta mult mai potrivita. Cantareste cu atentie inainte de a alege incotro vrei sa mergi, ca nu cumva sa alegi varianta cea mai facila, dar care se va dovedi a avea si urmari mediocre. Calea cealalta poate era mai grea si mai lunga, dar mult mai sigura!

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Varsator
Ai mari rezerve daca sa pornesti pe noul drum care ti se deschide acum. Nu esti suficient de bine informat despre ce te asteapta la capat, de aceea ai prefera chiar sa renunti. Nu esti nici in cea mai buna forma psihica pentru a face o astfel de schimbare, ci respingi din start variantele care ti se ofera. Daca nu poti evita totusi schimbarea de directie, ar fi bine sa te informezi din cat mai multe surse ca macar sa pornesti pe acest drum cu sufletul impacat ca stii ce se poate intampla pe parcurs sau la destinatie, altfel vei face fiecare pas cu frica, de parca ai calca pe gheata subtire.

Horoscop zilnic 20 mai 2014 – Pesti
Lucrurile revin la normal in mediul in care te afli, descoperind, pentru a cata oara, ca cea mai buna cale de solutionare a unei probleme cere calm, rabdare, toleranta, tact. Nu rezolvi nimic cu nervi, cu ton ridicat sau cu cearta, de aceea, inainte de orice, stai pe loc si linisteste-te ca nu cumva sa iei decizii la nervi, sa te certi fara motiv sau sa vezi in jurul tau numai obstacole. Azi se echilibreaza atat de bine o situatie, incat te intrebi de ce nu ai folosit reteta si pana acum. Ramai calm si cantareste pe indelete toate aspectele ca sa readuci totul pe fagasul cel bun!

Horoscop 20 mai 2014 de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top