Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul anotimpurilor. Elementele foc, aer, apa si pamant si succesul

Astro-FUN

Horoscopul anotimpurilor. Elementele foc, aer, apa si pamant si succesul

HOROSCOPUL ANOTIMPURILOR. Te-ai intrebat de ce suntem tristi in anumite perioade din an? De ce este vara deprimanta pentru anumite zodii, iar iarna este geniala cu toate ca afara ingheata pana si aerul? Conform analizelor facute de chinezi in Antichitate, personalitatile oamenilor sunt guvernate de 4 elemente majore, carora li s-au adaugat alte doua (lemnul si metalul).

Noi ne vom rezuma la elementele zodiacului european respectand conceptia orientala. Zodiile sunt impartite in zodii de foc, de apa, de pamant sau de aer. Care este legatura dintre aceste elemente si succesul in viata? Exista vreo explicatie legata de evolutia anumitor zodii in anumite perioade ale anului? De ce stagnam in anumite luni si suntem mai proaspeti si mai activi in altele? Afla mai jos in horoscopul anotimpurilor.

ZODIILE DE FOC SI ANOTIMPURILE – BERBEC, LEU SI SAGETATOR

HOROSCOPUL ANOTIMPURILOR. Pentru Berbec, Leu si Sagetator vara este cel mai prietenos anotimp din an. Aceste zodii lucreaza cu elementul foc si nu le deranjeaza soarele deoarece se simt in largul lor cand vine vorba de caldura, de pasiune, de incisivitate. Se stie ca vara tindem sa devenim mai exuberanti, mai colerici, sa ne sara mustarul mai usor. Zodiile de foc sunt mai active si mai predispuse la a obtine ce isi doresc pe timp de vara.

HOROSCOP KARMIC VARA 2016. Tulburarile fiecarei zodii

Top 4 Zodii care nu sunt fericite in casnicie

In raport cu iarna, zodiile de foc se retrag, se izoleaza, fac planuri si devin extrem de introvertite. Inchipuiti-va ca iarna e viscol si zapada si singurul foc de care ne bucuram e cel din soba din casa. Primavara este un anotimp la fel de prietenos pentru aceste zodii, mai ales luna mai, iar toamna este anotimpul cel mai deprimant. Apa si focul nu fac casa buna niciodata!

ZODIILE DE AER SI ANOTIMPURILE – GEMENI, BALANTA SI VARSATOR

Anotimpul ideal pentru aceste zodii este primavara. Aerul curata, temperatura nu este foarte ridicata, iar zodiile de aer au cea mai buna inspiratie in aceasta perioada a anului.

Fiind elemente de aer, e foarte greu de spus despre ele care e perioada cea mai nefericita din an intrucat aerul este in tot si in toate: aerul poate stinge focul (daca ne gandim la vant), dar il si poate intretine; zodiile de aer rezista foarte bine la viscol si multe dintre ele, in special Gemenii si Balantele adora iarna mai mult decat vara.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top