Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscopul căsniciei pentru luna februarie. Care sunt nativii care e posibil să divorțeze

Luna februarie va fi una atipică din punct de vedere amoros mai ales pentru cei care sunt deja căsătoriți.

Vor avea loc tot felul de discuții aprinse pentru că foarte multe zodii au nedumeriri cu privire la viitorul relației lor.

Vor avea parte de multe surprize destul de neplăcute. Își vor da seama că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din… casă, mai exact din dormitor.

Vor avea suficient de tras pentru a nu îngropa definitiv relația de iubire. Despre care nativi să fie vorba? Sunt 4 zodii care vor întâmpina dificultăți în cuplu.

Horoscopul căsniciei pentru februarie 2018

Berbecii stau bine la capitolul iubire. Nu vor exista probleme majore din punct de vedere comunicațional. Vor avea însă suficiente probleme la capitolul financiar care pot interfera sau perturba viața amoroasă.

Taurii și Gemenii vor avea niște probleme de natură emoțională, motiv pentru care se poate spune că un divorț ar fi o eliberare pentru sufletul lor.

Racii, în schimb, recâștigă încrederea partenerului prin o serie de gesturi și de cuvinte atent alese, spuse în momentele oportune.

Leii nu au deloc probleme în dragoste, ba chiar va înflori acest sector al vieții lor.

CITESTE SI: Horoscopul țigănesc actualizat pentru primele 3 luni din an. Fecioarele dau lovitura!

Fecioarele vor sta și ele bine, iar cele căsătorite ar putea pleca într-o escapadă romantică de Ziua Îndrăgostiților, de ce nu chiar într-o țară exotică.

Balanțele vor avea probleme majore în cuplu. Vor deveni irascibile, vor înțelege totul pe dos și asta le va aduce multe deservicii de imagine.

Scorpionii vor înflori și vor iubi ca în adolescență. Acești nativi s-ar putea căsători sau logodi de Dragobete.

Săgetătorii trebuie să clarifice și ei o serie de aspecte care țin de viața sentimentală. Apare furtuna în paradis.

Capricornii și Vărsătorii vor fi și ei cu capul în nori, asta pentru că se vor îndrăgosti iremediabil.

Peștii vor avea o lună liniștită. Toate problemele se vor clarifica. Acești nativi vor fi mai siguri pe ceea ce își doresc de la căsnicia lor și se poate spune că luna februarie va uni perechile din care fac parte aceste semne zodiacale.

S-ar putea să îți placă și: Zodiile care fac ce vor cu mintea ta

Iti spunem care sunt zodiile care pot face ce vor ele din mintea ta. Intra in subconstientul tau cu un talent greu de descris si pot fi periculoase daca au interese ascunse ce iti pot leza afectivitatea. Afla secretele zodiilor care stiu cum sa se joace cu mintea ta.

Nu e vorba de manipulare aici, e mai mult de atat. Aceste zodii isi dau suficient timp pentru a convinge pe cineva de ceva, deci e mai mult decat un simplu act de persuadare deoarece el poate dura de la luni la ani de zile, ori in cazul manipulatorilor obisnuiti, vorbim despre o situatie determinata in timp.

Zodiile care fac ce vor cu mintea ta sunt:

SCORPION

Cunoscut pentru firea sa machiavelica, pentru carisma si autenticitatea cu care poate face lucruri mai putin placute la vedere, semnul de apa este de departe cel mai bun jongleur cu mintile oamenilor.

Isi foloseste atat cuvintele bine alese, dar mai ales gestica. Scorpionul pune mare accent pe limbajul nonverbal si reuseste de fiecare data sa se impuna fara a transpira deloc.

CAPRICORN

Capricornul este rational, introvertit si extrem de pregatit pentru orice situatie. N-ai sa vezi niciodata un Capricorn care sa nu aiba un plan de rezerva.

Atunci cand vrea sa cucereasca pe cineva ori vrea sa evite o despartire, are capacitatea de a baga mana in capul partenerului (evident, metaforic vorbind) pentru a-i schimba modul de gandire si a-l face sa creada ca ia o decizie proasta daca il paraseste.

Capricornul este un fel de vrajitor care isi foloseste la maximum punctele vulnerabile pentru a-i sensibiliza pe ceilalti, fara a face scene dramatice de un penibil absolut. Totul se construieste cu tact, cu multa intelepciune, uneori chiar diabolica.

GEMENI

Nici nativul Geaman nu este strain de tehnicile de manipulare. Acesta intra in mintea ta cu zambete si veselie, iar cand este acolo, o modifica substantial.

Te poate face sa crezi ca gresesti cand, de fapt, ai facut lucrurile in mod corect, sau ca ai facut bine cand, de fapt, ai dat-o in bara. Geamanul strange informatii folosindu-si doar privirea si actioneaza in forta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top