Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL CUCERITOARELOR. Cum cucerește fiecare femeie, în funcție de zodie

Seductie

HOROSCOPUL CUCERITOARELOR. Cum cucerește fiecare femeie, în funcție de zodie

Acest horoscop ar putea să fie un ghid nemaipomenit pentru bărbați. Femeile sunt cuceritoare fără să facă mari eforturi, în timp ce bărbații recurg la diferite trucuri. Descoperă cum cuceresc femeile cu gesturile, privirea sau un simplu cuvânt, în funcție de zodie.

FEMEIA BERBEC
Femeile Berbec sunt romantice, motiv pentru care vor aștepta mereu ca bărbatul să facă primul pas. Acestea, dacă sunt topite după cineva, nu vor face altceva decât să aștepte. Uneori au un tic nervos bătând cu tocul pantofului podeaua, atunci când acel bărbat se află în preajmă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL LEGILOR VIEȚII. CE TREBUIE SĂ ÎNVEȚE FIECARE ZODIE PE ACEST PĂMÂNT

Citeste si: Top 3 zodii de femei care dau totul si inca ceva in dragoste

FEMEIA TAUR
Femeile Taur știu să flirteze ca nimeni altele. Acestora le place să se bage în seamă cu bărbații chiar pe subiecte aparent tabu precum fotbalul și politica. Îi impresionează pe bărbați cu cultura lor generală și interesul pentru mersul lucrurilor în societate.

FEMEIA GEMENI
Femeile Gemeni sunt puțin mai sensibile și acestea cuceresc orice bărbat prin puterea sărutului. Dacă o nativă în Gemeni acceptă sărutul unui bărbat atractiv, acesta se va îndrăgosti imediat și iremediabil de ea pentru felul în care sărută.

FEMEIA RAC
Femeile Rac pun mare preț pe aspectul fizic, așa că ele cuceresc de obicei prin felul în care se îmbracă, se machiază sau coafează. Știu să poarte hainele și rimelul, și le stă și bine. Sunt femeile cele mai sexy din zodiac, care nu depun alte tipuri de eforturi pentru a cuceri un bărbat.

FEMEIA LEU
Femeia Leu nu iese aproape niciodată la agățat și asta pentru că orgoliul ei este foarte mare. Cu toate acestea, femeia Leu poate ajunge în situații disperate după un bărbat, făcându-i semne tot mai evidente că îl dorește.

FEMEIA FECIOARĂ
Fecioarele cuceresc prin felul în care merg și gesticulează. Fecioarele au un mers special, ca de felină, fapt care va marca privirea oricărui bărbat.

FEMEIA BALANȚĂ
Înainte de a porni la vânătoare, balanțele cântăresc la milimetru toate șansele și posibilele eșecuri. Acestea își pun planul în aplicare numai dacă variabilele dau cu plus.

Citeste pe pagina urmatoare cum seduc zodiile de femei!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Seductie

To Top