Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop anual

Horoscopul evreiesc pentru anul 2018. Previziunile astrologilor din Israel

Și evreii au zodiacul lor, care nu diferă cu mult față de cel european. Evident că denumirile zodiilor sunt diferite în zodiacul evreiesc. Iată cele mai importante previziuni pentru anul 2018!

Horoscopul evreiesc pentru 2018

Aleph (Bivolul), între 20 martie şi 5 aprilie

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de tot ce își doresc în anul 2018. În dragoste, vor fi destul de prudente și bine vor face. Norocul lor este că în 2018 vor fi destul de seducători, iar cu ajutorul carismei lor nu vor duce lipsă de nimic.

Beth (Casa), între 6 aprilie şi 21 aprilie

Aceste persoane sunt ceva mai familiste. Anul 2018 însă le va pune la încercare. Vor fi nevoiți să stea departe de familie deoarece traiectoria lor profesională se va schimba.

Gimel (Cămila) între 22 aprilie şi 10 mai

Persoanele născute în această zodie sunt extrem de puternice. Deși anul 2018 nu va fi unul tocmai roz pentru ele, vor reuși să treacă cu bine de toate problemele. Încăpățânarea lor le va aduce roade

Daleth (Poarta), între 11 mai şi 21 mai

Persoanele din zodia Porții în horoscopul evreiesc vor avea un an 2018 dificil. Vor fi puși la grea încercare și vor fi nevoiți să aleagă tot timpul între două situații neplăcute, adică răul cel mai mic.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

He (Fereastra), între 22 mai şi 10 iunie

Întrucât acești nativi adoră provocările, 2018 le va aduce din plin. Vor fi extrem de aventurieri și în anul următor. Vor călători mult și e posibil să își găsească marea dragoste.

Vau (Cârligul), între 11 iunie şi 22 iunie

Aceste persoane nu suportă să nu fie în centrul atenției. Fac ce fac și sunt mereu în lumina reflectoarelor. Anul 2018 le va aduce cu picioarele pe pământ.

Zain (Sabia), între 24 iunie şi 13 iulie

Carismaticele Săbii din zodiacul evreiesc vor avea parte de un an extrem de încărcat, de divers. Vor face pace cu oamenii cu care s-au certat în trecut și e posibil să dea lovitura în sectorul lor profesional.

Cheth (Gardul), între 14 iulie şi 26 iulie

Nativii Cheth sunt cel mai echilibrați, asemănători Balanțelor din zodiacul european. Anul 2018 va fi unul armonios, plin de reușite pentru ei, din toate punctele de vedere.

Teth (Şarpele), între 27 iulie şi 9 august

Mulți se tem de acești nativi. Sunt asemenea Scorpionilor din zodiacul european. Sunt capabili să pună în aplicare strategii extrem de complicate și sunt extrem de răzbunători. Ei bine, anul 2018 va fi ca un duș rece pentru ei, așa că se vor potoli nițel.

Yod (Palma), între 10 august şi 23 august

Întrucât nativii Yod văd tot timpul partea plină a paharului, în 2018, orice li se va întâmpla, vor scoate ce e mai bun din tot.

Kaph (Mâna), între 24 august şi 10 septembrie

Nativi Kaph sunt asemănători Vărsătorilor din zodiacul european. Sunt persoane extrem de visătoare și de receptive. În 2018 vor prinde totul din zbor și se vor realiza din punct de vedere profesional.

Lamed (Imboldul), între 11 septembrie şi 23 septembrie

Nativii Lamed sunt asemenea Fecioarelor din zodiacul european. Nu se dau bătuți niciodată și spun mereu ce au pe suflet fără nicio reținere. În 2018 e posibil să se mute în altă țară, unde vor începe o viață nouă și mult mai frumoasă.

Mem (Apa), între 24 septembrie şi 11 octombrie

Acești nativi sunt ceva mai naivi. Sunt atașați de toți oamenii încă de la prima întâlnire. 2018 îi va învăța cum să îi abordeze pe cei din jur ca să nu mai sufere din cauza dezamăgirilor.

Nun (Peştele), între 12 octombrie şi 25 octombrie

Acești nativi vor avea un an ceva mai complicat, însă din a doua jumătate a anului lucrurile se vor rezolva.

Samekh (Propteaua), între 26 octombrie şi 13 noiembrie

Nativii Samekh vor ține capul sus de la începutul până la sfârșitul anului. Vor avea parte de tot felul de evenimente complicate. Vor trece prin transformări spectaculoase.

Ayin (Ochiul), între 14 noiembrie şi 27 noiembrie

Aceștia sunt nativii cu cea mai puternică intuiție. Tocmai intuiția îi va duce departe în 2018. Vor avea parte numai de succese.

Pe (Gura), între 28 noiembrie şi 13 decembrie

Acești nativi vor deveni ceva mai vocali în anul 2018. Vor lua parte la o serie de evenimente care le vor schimba viața.

Tsade (Undiţa), între 14 decembrie şi 3 ianuarie

Poate că sunt cei mai sinceri din zodiacul evreiesc, însă sinceritatea asta le poate juca feste în 2018. Va fi un an cu dus și întors, cu suișuri și coborâșuri.

Qoph (Maimuţa), între 4 ianuarie şi 19 ianuarie

Maimuțele din zodiacul evreiesc vor avea parte de un an al iubirii. Dragostea le va schimba complet atitudinea față de cei din jur.

Resh (Capul), între 20 ianuarie şi 14 februarie

Acești nativi sunt independenți, perseverenți, preocupați de imaginea lor și de munca lor. Trăiesc cu ideea că trebuie să lase ceva în urmă, iar în 2018 vor avea multe realizări.

Shin (Dintele), între 15 februarie şi 4 martie

Prietenoșii dinți din zodiacul evreiesc vor sfâșia cu dinții tot ce le va sta în cale pentru ca anul 2018 să fie anul lor. Și vor reuși.

Tau (Crucea), între 5 martie şi 19 martie

Acești nativi vor fi sub protecție divină. Li se va lua crucea de pe umeri. Anul 2018 va fi anul lor din toate punctele de vedere.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop anual

To Top