Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul hawaiian

Horoscop

Horoscopul hawaiian

Horoscopul hawaiian

Nana – Berbec: Aceasta zodie sta sub cupola pozitivismului. Berbecii hawaiiani sunt extrem de preocupati ca totul sa decurga bine, evita conflictele si sunt adeptii criticilor constructive.

Welo – Taur: Welo este caracterizat prin toleranta excesiva pe care, e drept, o dobandesc pe parcursul vietii. Firi emotionale si hotarate in acelasi timp, taurii hawaiiani evita sa intre in contradictoriu cu principiile lor.

Ikiiki – Gemeni: Sunt ce mai zambareti dintre toate semnele zodiacale. Daca le spui ceva suparator sau ii jignesti, acestia iti vor zambi. Daca trec printr-un moment dificil in viata, vor vedea partea buna a lucrurilor.

Kaaona – Rac: Firi foarte sensibile si aplecate spre a-i proteja pe cei din jur, persoanele iubite. Sunt firi visatoare care au tot timpul in cap proiecte din artei creative.

Hilinaehu – Leu: Are calitati de conducator insa se poate pierde usor in a-i critica excesiv pe cei din jur. De multe ori nu isi vede propriile defecte din dorinta de a-i controla si manipula pe ceilalti pentru a le deservi propriile interese.

Mahoe Mua – Fecioara: Firi extrem de meticuloase, si, desi sunt zodii de Pamant, extrem de solare. Adeptele curateniei, maniacale chiar, fecioarele hawaiiane au in plus un simt al responsabilitatii atunci cand gresesc cu ceva, chiar daca sunt extrem de capoase.

Mahoe Hope – Balanta: Acest semn zodiacal este caracterizat de dorinta de a impartasi iubire si fericire in jur, insa din cauza entuziasmului necontrolat… o dau in bara fiind neintelesi de ceilalti.

Ikuwa – Scorpion: Persoane fidele proiectelor lor de viata si extrem de perverse cand vine vorba de o lupta de idei. Sunt inteligente spontan si sunt guvernate, culmea, de inteligenta emotionala.

Welehu – Sagetator: Justitiarii. Le place sa moara cu dreptatea in mana decat sa aplece capul. Welehu se resemneaza greu sau deloc in fata nedreptatilor vietii si in acelasi timp este capabil sa caute resurse pentru a continua.

Makalii – Capricorn: Foarte buni organizatori si observatori, depasesc cu usurinta situatiile-limita. Sunt guvernati de o gandire pragmatica, rationala, chiar daca uneori pot fi influentati de sentimente cand vine vorba de persoanele dragi din jur.

Kaelo – Varsator: Au o chemare spre notiunile abstracte si ezoterism. Sunt bun cercetatori ale misterelor vietii si adesea cei din jur ii considera ciudati tocmai din aceasta cauza.

Kaulua – Pesti: Se adapteaza usor oricaror situatii. Le place sa fie laudati si epateaza din cauza unor frustrari ascunse care pot veni din trecut.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top