Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop 23 decembrie 2017. Previziuni detaliate pentru fiecare zodie în parte. Aceste zodii vor avea parte de surprize în plan amoros.

Astro-FUN

Horoscopul increderii – pe ce ZODII te poti baza ORICAND

Toate semnele zodiacale sunt inzestrate cu tarie de caracter si loialitate, dar unele sunt cu adevarat de incredere. Iata ce au de zis Astrele in ceea ce priveste increderea in zodii. Citeste articolul ca sa afli pe ce zodii te poti baza ORICAND.

Horoscopul increderii – pe ce ZODII te poti baza ORICAND

Urmatoarele semne zodiacale au tendinta de a-si dori relatii stabile, de lunga durata, tocmai de aceea te poti baza oricand pe nativii acestora. Ei sunt de incredere, fideli si se dedica in totalitate partenerului de viata. De obicei nu ezita sa ii ajute pe cei din jur, fiind extrem de loiali prietenilor, dar si familiei.

TAUR
Taurul iubeste stabilitatea si, de obicei, este independent, fidel si de incredere. Sunt buni organizatori si au mintea ascutita, iar daca cineva drag lor are probleme, nu se vor odihni pana nu gasesc cea mai buna solutie pentru a-i scoate din incurcatura.

Horoscopul increderii – pe ce ZODII te poti baza ORICAND

CITESTE SI: Cele mai FIDELE FEMEI, in functie de ZODIE. Tu te numeri printre ele?

CITESTE SI: Cea mai fidela zodie feminina si cea mai loiala zodie masculina

RAC
Racii sunt foarte atenti cu cei din jurul lor, mai ales persoanele extrem de apropiate si ar face orice sa ii vada fericiti. Tocmai de accea, atunci cand cineva are nevoie de nativul acestui semn zodiacal, el este mereu acolo. Pentru el, cel mai important lucru este ca apropiatii lui sa fie bine, iar daca ii poate ajuta, nu va ezita nicio secunda.

FECIOARA
Fecioara este o fire sensibila, creativa si intuitiva cand vine vorba de nevoile si sentimentele celor din jur. Este  un sprijin real pentru prieteni, dar si pentru partenerul de viata, fiind deseori umarul pe care acestia plang.

BALANTA
Acest semn zodiacal iubeste pacea si armonia, mai ales in relatiile cu cei care o inconjoara. Tocmai din acest motiv, nu suporta ca armonia prietenilor ei sa fie afectata de probleme, asa ca face orice ii sta in putinta pentru a-i ajuta sa treaca peste momentele dificile. Oricine este norocos sa aiba un prieten nativ in aceasta zodie.

CAPRICORN
Capricornul este rabdator de fel, ceea ce il face un bun „psiholog” pentru toata lumea. Asculta dramele celor din jurul sau si isi da silinta sa ofere cele mai bune sfaturi. Acest lucru il face un nativ demn de incredere.

Sursa foto: Euroscientist.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top