Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL LEGILOR VIEȚII. Ce trebuie să învețe fiecare zodie pe acest Pământ

Horoscop

HOROSCOPUL LEGILOR VIEȚII. Ce trebuie să învețe fiecare zodie pe acest Pământ

Se spune că fiecare ființă de pe această planetă are o misiune în viața lui de pe Pământ: aceea de a învăța anumite lecții despre viață și Univers cu care să meargă mai departe, în cealaltă lume. Îți prezentăm care sunt legile vieții pe care trebuie să le învețe fiecare zodie pe Pământ.

BERBEC: RĂBDAREA
Berbecii trebuie să învețe să aibă răbdare. „Cu răbdarea, treci marea”, zice proverbul, și chiar așa este. Uneori nativii din zodia Berbec trag concluzii pripite despre viață și acționează în cosecință, cu încăpățânare, ca niște berbeci.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL VIRTUȚILOR

TAUR: TOLERANȚA
Taurii sunt firi ușor impulsive, sau, haideți să le zicem, mai pasionale decât restul zodiilor. Taurii tolerează extrem de puține lucruri la cei din jur și pot deveni firi răzbunătoare atunci când nu înțeleg anumite comportamente umane.

GEMENI: CUMPĂTAREA
Gemenii vor să facă totul, acum. Nu contează că fiecare lucru are propriul său mers, gemenii vor fi mereu nemulțumiți că nu toate ies din prima. Respirați adânc și luați lucrurile unul câte unul.

RAC: RENUNȚAREA LA EXCESE
Racii sunt excesivi, fie că este vorba despre vicii sau melodrame. Sunt foarte sensibili și ar trebui să învețe că nu au cea mai mare și dureroasă problemă de pe acest Pământ, chiar dacă simt că nu mai au putere să lupte.

LEU: MODESTIA
Leii trebuie să învețe să fie modești. Aroganța specifică leilor nu este privită bine pe cealaltă lume, unde sunt primite ființele cele mai evoluate spiritual, iar acestea sunt pure și modeste.

FECIOARĂ: NAIVITATEA
Fecioarele trebuie să nu mai gândească totul prea mult și să pună fericirea mai presus decât adevărul. Oricât de multă curiozitate ar zace într-un nativ fecioară nu trebuie să uite de latura sa inocentă de copil.

BALANȚĂ: HOTĂRÂREA
Balanțele trebuie să învețe să fie hotărâte, să aleagă de fiecare dată clar și argumentat ceva. Talerele pendulându-se prea mult ar putea lăsa nativii Balanță suspendați în neant, acolo unde nu e nimeni și nimic.

SCORPION: RESPECTUL
Scorpionii tind de multe ori să îi jignească pe cei din jur prin atitudinea lor sfidătoare, iar acest lucru îi poate costa mult. Respectul trebuie să primeze. Nu merge pe ideea: te respect dacă ma respecți. Respectă tu primul!

SĂGETĂTOR: LUCIDITATEA
Săgetătorii au ca lecția de viață pe Pământ să învețe să fie lucizi. Acești nativi iau de multe ori hotărâri luate strict emoțional fără să se gândească la consecințele imediate care pot fi calculate fără prea mare calcul matematic.

CAPRICORN: IMPLICAREA
Firi mai boeme, capricornii evită de multe ori să se implice în relațiile sociale și preferă blazarea mascată într-un aer de guru pacifist. Lenea este considerată un păcat! Acțiunea face schimbarea.

VĂRSĂTOR: CREDINȚA
Cea mai mare lecție pe care trebuie să o învețe pe Pământ le revine vărsătorilor. Credința în Dumnezeu, în forțele proprii, în aproape, credința în sentimente bune – toate aceste lucruri sunt neclare pentru Vărsător.

PEȘTI: SOLIDARITATEA
Peștii sunt obligați pentru a fi fericiți într-o altă lume să împărtășească și celorlalți din lucrurile bune cu care se hrănește, fie că este vorba de lucruri materiale sau experiențe afective. Solidaritatea le poate deschide peștilor ochii astfel încât să nu se mai zbată pe uscat când e prea târziu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top