Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul lui Nostradamus. Ce spune la zodia ta?

Astrofun

Horoscopul lui Nostradamus. Ce spune la zodia ta?

O previziuni a lui Nostradamus recent descoperită arată că celebrul clarvăzător avea și preocupări… astrologice. Acesta ar fi spus care sunt zodiile care reușesc întotdeauna în viață.

Zodiile de succes în horoscopul lui Nostradamus

VĂRSĂTOR: Ești un lider înăscut. Îți place să fii tot timpul acolo unde trebuie și nu îți este greu să te adaptezi situațiilor noi. Succes scrie pe fruntea ta!

SCORPION: Viața ta nu a fost una extrem de bună, dar tocmai asta te motivează. Mereu e loc de mai bine și tu știi cel mai bine asta.

LEU: În cazul tău tot răul e spre bine. Ca să îți fie bine, treci de multe ori prin tot felul de situații care mai de care mai complicate. Ești regele junglei. Dacă nici tu nu poți, atunci cine?

CAPRICORN: Trebuie să înveți să nu mai pui la suflet toate problemele. Preiei mare parte din necazurile celor apropiați și asta te debusolează.

TAUR: În viață trebuie să știi să alegi ce e bine pentru tine. Ai nevoie de oameni curajoși lângă tine, altfel nu faci nimic.

CITESTE SI: Zodiile care vor avea succes în luna iunie

BALANȚĂ: Ești adevărata zodie a norocului. Te naști cu o putere fantastică. Conform lui Nostradamus, pentru tine viața are numai surprize plăcute puse la o parte. Important este să știi să le accepți.

FECIOARĂ: Ai un magnetism uluitor. Ai carismă, ești seducătoare și faci din ceartă artă. Nostradamus spune că Fecioarele sunt cele mai complexe și mai greu de înțeles zodii.

Cât despre Berbeci, Gemeni, Raci, Săgetători și Pești, acești nativi trebuie să tragă mai mult în viață pentru a reuși. Nu primesc tot ce își doresc mereu și depun eforturi colosale până și pentru cel mai mic lucru.

Așadar, acestea sunt previziunile care îi sunt atribuite lui Nostradamus. Nu se știe cu exactitate dacă a făcut sau nu aceste predicții. Rămâne un mare mister!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astrofun

To Top