Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul păsărilor

Horoscop

Horoscopul păsărilor

Horoscopul păsărilor

PRIGORIA 21 ianuarie – 17 februarie. Cei născuți în semnul Prigoriei au un temperament pătimaș și energic, sunt persoane orgolioase, certărețe, dar și cu mare atașament față de valorile familiei și ale căminului. 2015 vă va aduce consolidarea poziției, în societate și la locul de muncă. Veţi munci mai puțin, dar mai eficient și pentru bani mai mulți. Relațiile de cuplu vor fi în ascensiune în prima jumatate a anului, iar a doua este favorabilă negocierilor de orice fel, încheierii de contracte, investițiilor.

STICLETELE 18 februarie – 17 martie. Persoanele din zodia Sticletelui sunt persoane colorate și foarte sociabile. Faptul că sunt înconjurați de oamenii pe care îi iubesc le dă un sentiment de siguranță. Sunt foarte creative, dar nu întotdeauna își găsesc locul și motivația pentru a da frâu liber imaginţiei. În schimb, trebuie ținut cont și de faptul că sunt firi iritabile, temperamentale. Multe proiecte vor prinde rod, în acest an. Este un an al relațiilor, al comunicării, bogat în evenimente. Mare atenţie la deciziile pe care le luaţi în acest interval, căci nu întotdeauna primul impuls e cel corect.

ŞOIMUL 18 martie – 14 aprilie. Cei de sub acest semn ies întotdeauna în evidență. Au personalități puternice şi drept urmare nu se sfiesc să își afișeze determinarea și curajul. Adeseori reușesc să-și impună punctul de vedere prin notorietatea de care se bucură printer cei din jur şi nu le place să își irosească energia în situații care par să ducă nicăieri. Şoimilor, există șanse să vă mutați într-o casă mai mare sau să vă reorganizați locuința. Multe dintre evenimentele de anul acesta se vor învârti în jurul copiilor. Dacă îi aveți, atunci aceştia vor atinge și depăși praguri – școlare, profesionale – cu rezultate maxime, iar dacă nu-i aveți… poate e timpul să pregătiți o cameră a copilului!

ALBATROSUL 15 aprilie – 12 mai. Albatrosul este o fire melancolică. Adeseori preferă să filosofeze și să își pună întrebări decât să acţioneze. Sunt şi cazuri când aceştia se lasă prinși în situații care nu le sunt favorabile și din care vor ieși cu mult consum de energie. Anul acesta parcurgeți o perioadă în care relaționarea, comunicarea se află printre priorități. Nu vă plac în schimb frivolitățile, bârfa și tocatul timpului cu vorbe, asa că, în cazul vostru, comunicarea se cere făcută cu rost.

PORUMBELUL 13 mai – 9 iunie. Cei născuți sub semnul porrumbelului iubesc natura și frumusețea ei. Sunt cei care aduc veștile bune şi se bucură că soarta le-a hărăzit acest privilegiu. Lipsa lor de agresivitate îi face însă să devină victime ale unor personaje cu intenții rele, de aceea este de recomandat să fie mai precauți atunci când leagă prietenii noi. Adierile din anii trecuți se transformă într-o adevărată tornadă în 2015, care poate aduce multe schimbări benefice, dar poate și să facă rău. Atenție la tot ceea ce poate prevesti un ghinion şi să nu vă pierdeți niciodată optimismul și voioșia.

VULTURUL 10 iunie – 7 iulie. Nativul vultur are o ținută care impune respect și aceeași solemnitate pe care o are această pasăre în mediul său natural. De asemenea, aceste persoane pot imagina și proiecta în viitor fapte și întâmplări și pot să prevadă cum vor decurge mâine anumite acțiuni care au început azi. Persoanele născute sub acest semn sunt înzestrate cu multe talente, de la cele care se folosesc de îndemânarea fizică, până la cele care apelează la priceperea minții sau la sensibilitatea sufletului. Anul stă sub semnul călătoriilor, fie că vorbim despre drumuri scurte sau lungi, plus cel puțin o ieșire către lumile exotice.

PRIVIGHETOAREA 8 iulie – 4 august. Cei născuți sub acest semn ies în evidență prin faptul că întotdeauna au câte ceva frumos de declarat și le face mare plăcere să spună cuvinte frumoase, să aibă gesturi calde față de cei din jur. Sunt totodată persoane care preferă să fie în conexiune cu partenerii lor, iar în interiorul inimii ascund o personalitate ardentă care abia așteaptă să se manifeste în afară. Locuința este prioritatea voastră pentru anul acesta, mai ales la inceput. În a doua parte a anului, se prevăd câteva călătorii, dintre care una mai lungă, poate chiar până la „capătul lumii. La final însă, veți avea de reglat câteva situații pe care le-ați amânat.

PESCĂRUŞUL 5 august – 1 septembrie. Activi şi mereu surâzători, cei n[scu’i sub această zodie au un caracter dinamic, strălucitor. Este lesne de înţeles de ce se simt foarte bine în apropierea mării sau a oricărui curs de apă. Mijlocul verii va fi, pentru tine pescăruşule, perioada cea mai bună din an, iar multe dintre proiectele care altădată ți se păreau irealizabile, vor căpăta contur către mijlocul anotimpului canicular, iar o dată cu toamna vei putea culege roadele eforturilor tale. Toamna, ți se va trezi pofta de a voiaja, mai ales către țărmuri de mare, unde să te bucuri din nou de soare şi de apă.

LEBĂDA 2 septembrie – 29 septembrie. Chiar dacă la suprafață pare o persoană caldă și relaxată, în interior, lebăda se străduiește din greu să țină pasul cu lumea modernă. Dacă este provocată, aceasta poate să arate un temperament violent, pasional chiar. Își ghidează întotdeauna existența pe baza unor principii ferme, iar viața lor de cuplu este una cel mai adesea indestructibilă, tocmai pentru că nu se vor abate niciodată de la drumul lor. Nativii acestei zodii vor ieși din melancolie și sentimentalism, pentru a se dedica așezării în matca lor firească a acelor proiecte care păreau că au scăpat de sub control. În cuplu, vechile relații sentimentale devin, poate, mai pragmatice decât v-ați fi dorit.

CIOCĂNITOAREA 30 septembrie – 27 octombrie. Un lucru e clar: nimic nu le stă în cale ciocănitorilor atunci când își propun ceva măreț. Nu le este teamă să se afișeze cu ideile lor și în același timp nu se sfiesc să le susțină în fața tuturor şi vor fi mereu declarate sufletul unei petreceri. Ca niciodată, anul acesta vă interesează tot ce este exotic, nou, tot ce poate aduce nu doar o pată, ci o explozie de culoare în existența destul de ternă de până acum. Totodată este un an bun pentru a socializa, a cunoaște oameni noi și a întări relații vechi.

VÂNTURELUL 28 octombrie – 24 noiembrie. Cei născuți sub acest semn al horoscopului păsărilor au o inteligență ascuțită şi sunt mereu încrezători în propriile abilități, iar această încredere îi poartă către zone în care alții nici nu îndrăznesc să viseze. Au atenție distributivă și capacitatea de a face mai multe lucruri deodată, cu o aparentă lejeritate, însă nu toți suportă să fie comparați cu cineva mai bun decât ei. Se observă în 2015 o relaxare a vieții voastre în toate domeniile. În plus, la locul de muncă există șansa unei avansări sau măcar a unei creșteri salariale.

CORBUL 25 noiembrie – 23 decembrie. O persoană născută sub acest semn nu va trece nicicând neobservată. Iubesc provocările și să fie stimulate din punct de vedere intelectual. Ba mai mult, sunt consideraţi înțelepții zodiacului și chiar dacă nu toți cei născuți în această perioadă scriu cărți de filosofie, este clar că au o inteligență peste medie. Atenţie însă, căci anul începe cu o notă pesimistă, prelungindu-se o stare de lucruri nu tocmai confortabilă din 2014. O analiză matură a situației pe care ați traversat-o în ultima perioadă vă va arăta și calea de a trece cu bine peste toate greutățile.

BÂTLANUL 24 decembrie – 20 ianuarie. Sunt persoane care au tăria de caracter necesară de a face cele mai bune alegeri în situațiile dificile, pe care te poți baza și de la care ai mult de învățat. Sunt lideri ideali, pentru că sunt devotați celorlalți și nu lor înșiși și au capacitatea de a da fiecăruia de făcut ceea ce se pricepe cel mai bine să facă. 2015 este un an al evoluției, atât în carieră cât și în viața profesională. Tot ce ai de făcut este să te mobilizezi, căci până către sfârșitul lui august oportunitățile nu îți vor lipsi şi vei putea reuși să recuperezi deficitul financiar din ultima perioadă. În a doua jumătate a anului se prevăd călătorii și întâlniri plăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top