Connect with us

Revistateo.ro

Horoscopul pascal

Stiri

Horoscopul pascal. Vezi ce-ţi rezervă astrele, în funcţie de zodie

Horoscopul pascal. Vezi ce-ţi rezervă astrele, în funcţie de zodie.

Berbec. Acest nativ va fi răsfăţat cu multe cadouri din partea iepuraşului, semn că este foarte apreciat de cei din jur. De pe 11 aprilie, încearcă să te axezi mai mult pe capacităţile tale de comunicare, căci îţi vor fi de folos atât în plan profesional, cât şi în viaţa particulară.

CITEŞTE ŞI: Ce nu le place oamenilor la tine, în funcţie de zodie

Taur. Pentru tine, perioada sărbătorilor pascale este motiv de schimbări în locuinţă. Vei avea un chef nebun de curăţenie şi redecorare, aşa că profită de asta pentru a da un aer nou casei tale. Începând cu 11 aprilie, cumperi tot felul de cadouri pentru cei dragi, însă trebuie să ai grijă şi la bugetul de care dispui, căci este posibil să exagerezi şi să arunci banii pe fereastră.

Gemeni. Nu vei avea chef de petreceri şi mese îmbelşugate cu familia ori cei dragi, ci vei dori ca zilele de sărbătoare să le petreci doar cu persoana iubită, în intimitatea căminului vostru. Cu toate astea, de pe 11 aprilie, felul tău sociabil îţi poate aduce anumite colaborări, pe care este indicat să nu le refuzi.

Rac. Rolul tău va fi să aplanezi discuţiile aprinse, care se vor naşte în jurul mesei pascale. Ai grijă, căci în această perioadă îţi va fi pusă răbdarea la încercare. Încearcă să tratezi situaţiile dificile în spirit de glumă, iar conflictele se vor aplana în cel mai scurt timp. Totodată, este cazul să faci o analiză a vieţii personale şi să-ţi calculezi bugetul pentru perioada următoare.

Leu. Paştele vine cu mult noroc pentru acest nativ, nu doar la locul de muncă, ci şi în viaţa personală. Toate par să meargă de minune, iar cadourile de la cei dragi vin să întărească această afirmaţie. Axează-te pe proiectele amânate până acum, căci te bucuri de o perioadă înfloritoare.

Fecioară. Vei lăsa masa cu familia pentru o călătorie, semn că te-ai săturat să vezi aceleaşi feţe în fiecare an. Chiar dacă pleci cu un prieten, ori singură, simţi nevoia să schimbi peisajul, aşa că o excursie îţi va prinde bine. Veşti bune de la locul de muncă, unde este posibil să primeşti o mărire de salariu, semn că cei de sus au început să aprecieze efortul tău.

Balanţă. Perioada sărbătorilor pascale vine cu o sumedenie de surprize pentru tine, iar asta înseamnă că oportunităţile nu te vor ocoli în acele zile. Dacă vei fi invitată la o petrecere mare nu refuza, căci vei avea numai de câştigat.

Scorpion. Tradiţionalist din fire, nici nu visezi altceva decât să iei masa în familie şi să vă bucuraţi împreună de spiritualitatea sărbătorii. Paştele va veni cu multă linişte sufletească pentru tine şi vei reuşi în zilele de concediu să-ţi încarci, în sfârşit, bateriile.

Săgetător. Paştele vine cu mult romantism pentru tine. Dacă eşti singur vei avea parte de noi cuceriri, iar dacă deja eşti într-o relaţie vei reuşi să-ţi consolidezi legătura cu partenerul, pe care l-ai neglijat în ultima vreme din cauza orelor petrecute la job.

Capricorn. Boala de care vei suferi în acea perioadă se numeşte „febra cumpărăturilor” şi se manifestă prin bani cheltuiţi aiurea şi multe regrete. Încearcă să nu arunci tot bugetul casei pe fereastră şi nici să-i neglijezi pe cei apropiaţi. Foloseşte-te de puţinul timp liber pentru a-ţi revedea rudele şi a sta la masă cu ele, aşa cum o făceai în trecut.

Vărsător. Veşti bune pntru acest nativ, care în sfârşit îşi vede visul devenit realitate. Succesul va fi cuvântul care va domni peste el în zilele de Paşti, perioadă în care toate îi merg bine, atât la locul de muncă, cât şi pe plan personal.

Peşti. Te vei dedica şi mai mult familiei în perioada sărbătorilor pascale şi vei fi asaltat cu invitaţii la masă, încât nici nu ştii unde să te mai duci. După 12 aprilie, relaţia cu cei apropiaţi se îmbunătăţeşte, iar familia va juca un rol şi mai important pentru tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top