Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC pentru luna MARTIE 2015

Stiri

HOROSCOPUL ȚIGĂNESC pentru luna MARTIE 2015

Horoscopul țigănesc pentru luna martie 2015:

BERBEC (PUMNALUL)
Berbecii vor depăși un impas pe care nu îl credeau vreodată posibil de trecut, și asta cu ceva ajutor din partea celor dragi. Luna martie reprezintă nu doar venirea primăverii ci și un nou început pentru acest semn zodiacal: posibil un nou job sau noi prieteni.

TAUR (COROANA)
Cei născuți în zodia Taur se vor confrunta cu aceleași probleme care vin din trecut: lipsa banilor îi vor afecta în continuare însă spre sfârșitul lunii vor avea o idee ingenioasă și… profitabilă.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOPUL ȚIGĂNESC PENTRU LUNA FEBRUARIE

GEMENI (SFEȘNICUL)
Luna martie aduce relații noi de prietenie pentru Gemeni. Unele dintre acestea pleacă așa cum vin, deoarece Geamănul va realiza că nu are niciun profit de pe urma anumitor prietenii, nici măcar un ”profit” sentimental.

RAC (ROATA)
Racul își va continua călătoria destinului, o călătorie aproape astrală. Va cunoaște noi situații care vor scoate la iveală părți necunoscute ale nativului, precum solidaritatea neprefăcută și iubirea (sau redescoperirea iubirii fără patimă).

LEU (STEAUA)
Leul va avea ceva de furcă în luna martie cu propriul său ego. Intră ușor în conflicte cu toată lumea dar reușește să le aplaneze la timp. Se anunță câteva câștiguri financiare consistente pentru Lei, la sfârșitul lunii.

FECIOARĂ (CLOPOTUL)
Fecioarele încep din nou să viseze, uneori mai realist, alteori de-a dreptul fantezist. Puterea de a visa ține orice Fecioară în viață, cu toate că este o fire mai rațională și ceva mai pragmatică (zodie de pământ).

BALANȚĂ (MONEDA)
Balanțele încep să trăiască o nouă poveste de iubire din luna martie. Nu se gândeau că mai există cineva pe lumea asta care să le accepte cu defectele lor cele mai greu de suportat, dar se pare că viața le face o surpriză plăcută.

SCORPION (CUȚITUL)
Cei născuți în zodia Scorpion trec prin momente dificile în martie. Se anunță mici probleme de sănătate (mici dacă sunt tratate la timp) și o serie de conflicte cu persoanele din jur, mai ales din cauza banilor.

SĂGETĂTOR (TOPORUL)
Săgetătorul începe să regrete anumite decizii luate în ultimele luni, cum ar fi faptul că a visat prea mult sfidând realitatea iar acum trebuie să facă față unor situații dure pe care nu și le dorea niciodată.

CAPRICORN (POTCOAVA)
Capricornul călătorește în străinătate pentru o mini-vacanță, sărbătorind venirea primăverii. Acolo va asista la un eveniment care le va schimba viața. În bine.

VĂRSĂTOR (CUPA)
Vărsătorul continuă să muncească pentru a obține rezultatele dorite de la ei înșiși, asta însemnând antrenament fizic și mental. Luna martie este propice pentru accentuarea acestui tratament.

PEȘTI (CAPELA)
Nativii născuți în zodia Pești au toate șansele să rupă relația pe care o au acum și să înceapă una nouă în martie 2015. Totul depinde de un eveniment care se va petrece la mijlocul lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top