Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

HOROSCOPUL VEDETELOR. Ce destine vor avea femeile din viata lui Cristi Borcea

Cristi Borcea este fara doar si poate omul momentului. Relatiile sale extraconjugale au devenit subiect de prima pagina in toate ziarele.

Triunghiul amoros Borcea-Alina-Valentina a deschis toata saptamana buletinele de stiri si, pentru ca este subiectul cel mai urmarit de romani, am consultat un astrolog pentru a afla ce se intampla mai departe, in aceasta telenovela a copilului Valentinei Pelinel, cu protagonistii serialului.

„Din curiozitate, intr-un caz vazut public la tv, am cautat sa inteleg ce anume se intampla de fapt.
Cristi Borcea, Capricorn cu Mercur retrograd la nastere indica incapatanare si situatii care acum sunt tocmai pe linia vietii lui si il vizeaza direct, perioada care a pornit inca din 2010 ca episod anterior, public sau nu.

Valentina Pelinel este Sagetator si isi ia acum lectii de incredere si progres, ea are ca si pas premergator acelasi 2010”, an de cotitura, sustine astrologul Maria Sarbu.

„Mihaela este Scorpion si se afla intr-o perioada karmica momentan, ce se va derula pe doua etape, una dintre etape se finalizeaza dupa Mai si cealalta etapa se va finaliza la inceputul anului viitor.

CITESTE SI: Astrologul Maria Sarbu a aflat ce probleme vor avea zodiile tot anul!

CITESTE SI: Cele mai tari BANCURI despre Cristi Borcea

Alina este Berbec si poate intelege o greseala facuta acum 10 ani, sufleteste vorbind si dominand atat Scorpionul, cat si momentul de Mercur retrograd, inclusiv transformarea necesara in relatia ei, a partenerului.

Ea sustinand practic, prin sobrietate si intuitie toate aceste evenimente. Vor continua probabil parte din aceste situatii in preajma sarbatorilor din finalul acestui an sau la inceput de 2017, pe aceeasi tema, respectiv Mercur retrograd in Capricorn”, spune Maria Sarbu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top