Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL VIRTUȚILOR. Cât de bună la suflet este fiecare zodie

Horoscop

HOROSCOPUL VIRTUȚILOR. Cât de bună la suflet este fiecare zodie

Unii sunt mai altruiști, alții în schimb sunt mai egoiști. Nu toată lumea are capacitatea de empatie, iar acest lucru nu este unul neapărat de condamnat, deoarece firile raționale reușesc să ne învețe multe lucruri pe care nu le putem deprinde din cauza emoțiilor și a sensibilității caracteristice. Iată cum arată sufletul fiecărei zodii:

BERBEC
Berbecii sunt altruiști până la un punct: acel punct în care cineva le încalecă libertatea și fericirea. Berbecii sunt firi emotive și le place să îi ajute pe cei din jur, iar acest lucru îl fac de fiecare dată fără să ceară ceva în schimb.

CITEȘTE ȘI: CUM REACȚIONEAZĂ FIECARE ZODIE LA STRES

TAUR
Taurii se dăruiesc trup și suflet cauzelor nobile. Cel mai mult îi emoționează bătrânii și copiii. Plâng foarte ușor la auzul unor povești triste de viață și încearcă să facă tot posibilul să fie de folos în rezolvarea situațiilor nefericite.

GEMENI
Principala virtute a gemenilor este iertarea. Aceștia pot să ierte pe cineva drag dacă le-a greșit și o pot lua de la capăt iar și iar. Gemenii nu sunt deloc firi ranchiunoase, ci dimpotrivă, uneori sunt exagerat de iertătoare și răbdătoare.

RAC
Racii sunt înzestrați cu o serie de virtuți și, în general, sunt afectați de părerile celor din jur, iar acest lucru îi poate transforma din oameni buni la suflet în adevărat monștri.

LEU
Leul nu poate să ajute pe cineva fără să aștepte ceva în schimb. Mereu există un interes la mijloc. Cu toate acestea, atunci când vine vorba de rude foarte apropiate, leul sfâșie în stânga și dreapta.

FECIOARĂ
Fecioarele se emoționează foarte repede atunci când iau cunoștință de un caz social trist și, deși sunt firi destul de egoiste, încearcă să ofere în primul rând sprijin emoțional, umărul acela care de multe ori lipsește pentru vărsarea lacrimilor.

BALANȚĂ
Balanțele se bat cu o lume întreagă pentru a demonstra că merită orice luptă cauza în care cred. Acestea au o sensibilitate aparte pentru animale.

SCORPION
Deși par cei mai insensibili din tot zodiacul, scorpionii au virtutea de a ști să facă o apreciere cuiva la momentul potrivit, iar felul în care aceștia fac complimente unei persoane poate fi mai puternic decât un medicament.

SĂGETĂTOR
De multe ori săgetătorii suferă mai mult decât victima în sine, dramatizând foarte mult problema, dar, cu toate acestea, având simțul realității când vine vorba de rezolvarea unei probleme.

CAPRICORN
Capricornii sunt ceva mai așezați și nu se implică foarte mult emoțional pentru cei din jur. Aceștia cred într-o lege a karmei fapt pentru care fiecare are ceea ce merită.

VĂRSĂTOR
Vărsătorii au virtutea de a întoarce orice problemă în favoarea lor: dacă cineva suferă în dragoste, vărsătorul va inventa imediat o poveste și mai dramatică pentru a scoate acea persoană din starea nefericită.

PEȘTI
Peștii se consumă foarte mult mai ales atunci când vine vorba de proprii copii. Aceștia au virtutea de a le oferi copiilor încrederea, căldura și protecția de care au nevoie pentru a se dezvolta într-un mediu prielnic.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top