Connect with us

Revistateo.ro

HOROSCOPUL ZEIȚELOR. Ce zeiță te protejează, în funcție de zodie

Horoscop

HOROSCOPUL ZEIȚELOR. Ce zeiță te protejează, în funcție de zodie

Așa cum sfinții patronează orașe sau anumite zile din calendar ori categorii sociale, așa și fiecare zeiță patronează câte o zodie, punându-și amprenta asupra firii fiecărei persoane. Descoperă cele 12 zeițe corespondente celor 12 zodii.

BERBEC – ZEIȚA ATENA
Zeița Atena este ca și tine: curajoasă, inteligentă, rebelă dar și pacifistă. Zeița Atena te sfătuiește mereu cum să iei anumite decizii dificile și care sunt momentele în care poți să îți impui personalitatea sub formă radicală. Pietrele prețioase ale zeiței Atena sunt piatra Lunii și Aquamarinul.

TEST: TU CU CE ZEIȚĂ SEMENI?

TAUR – ZEIȚA GAIA
Zeița Gaia este personificarea Pământului și se ocupă mai ales de aspectele terestre cum ar fi îngrijirea familiei și a casei tale. Taurii moștenesc dragostea pentru conservarea tradițiilor și calmitatea de la zeița Gaia, realizând un echilibru perfect între a fi mereu în actualitate și a respecta niște valori morale vechi. Pietrele prețioase ale zeiței Gaia sunt amberul și tourmalina neagră.

GEMENI – ZEIȚA ATENA
Și pe tine te guverneazăt tot zeița Atena (la fel ca și pe nativul Berbec) însă aceasta ți se dezvăluie sub o altă latură. Zeița Atena sădește în tine curiozitatea, înțelepciunea și dorința de progres. Atena îți poate însufla abilități de comunicare excepționale când te afli în situații de criză și nu știi cum să reacționezi.

RAC – ZEIȚA HESTIA
Sensibilitatea racilor, uneori excesivă, este moștenită de la protectoarea lor, Zeița Hestia. Zeița Hestia este o zeiță preocupată de problemele spirituale și ocrotește familia și casa. Pietrele prețioase ale zeiței Hestia sunt agata de foc și ochiul de tigru.

LEU – ZEIȚA FORTUNA
Leii sunt înconjurați de bunăstare și fericire, fiind zodii extrem de solare, și asta datorită zeiței Fortuna. Zeița Fortuna este zeița succesului, a fericii și a fertilității. Pietrele prețioase ale zeiței Fortuna sunt turcoazul și citrinul.

FECIOARĂ – ZEIȚA DEMETER
Este Zeița Recoltelor, o zeiță calmă, iubitoare și protectoare nu doar a ogoarelor ci mai ales a sufletelor. Este protectoarea celor care cred în iubire și muncă, a celor demni și merituoși de dragostea ei. Pietrele prețioase ale zeiței Demeter sunt cuartul roz și jasperul roșu.

BALANȚĂ – ZEIȚA AFRODITA
Zeița Iubirii și a Frumuseții este cea care guvernează zodia Balanță. Este întruchiparea poftelor trupești și realizează un echilibru perfect între dorințele carnale și scopurile spirituale ale ființei umane. Pietrele prețioase ale zeiței Afrodita sunt garnetul și cuarțul roz.

SCORPION – ZEIȚA PERSEFONA
Este fiica zeiței Demeter, o bună cunoscătoare a lumii umbrelor. Scorpionii moștenesc apetența pentru mister de la Persefona care este guvernatoarea spirituală a lor. Pietrele zeiței Persefona sunt carneolul și jasperul brun.

SĂGETĂTOR – ZEIȚA DIANA
Săgetătorii au o săgeată ca simbol zodiacal iar protectoarea lor nu putea fi decât zeița Vânătorii. Zeița Vânătorii le oferă Săgetătorilor capabilitatea de a se adapta oricăror situații noi și energie pentru a lupta pentru independența lor. Pietrele prețioase sunt lazulii.

CAPRICORN – ZEIȚA HECATE
Este Zeița nopții și a întunericului. Deși stăpănește nopțile și lucrurile nevăzute, zeița Hecate are un simț al umorului și vede bine în lumină, la fel ca și Capricornul. Este zeița răscrucilor de drumuri dar are o alură pozitivă în mod permanent. Pietrele prețioase ale zeiței Hecate sunt piatra lunii și cuarțul fumuriu.

VĂRSĂTOR – ZEIȚA NUIT
Aceasta este zeița universală a conexiunii. Patronează cerurile, mările, Pământul, Raiul și nopțile senine. Este o zeiță globalistă care promovează valori precum iubirea aproapelui și empatia, valori care se regăsesc și în caracteristicile zodiei Vărsător. Pietrele prețioase ale zeiței Nuit sunt ametistul și diamantul.

PEȘTI – ZEIȚA HESTIA
Puritatea și onestitatea Peștilor este însuflată de zeița Hestia. Este o fire rezervată, gentilomă și mereu gata să asculte pe oricine. Are niște limitări în relațiile interumane atunci când simte că oamenii nu sunt suficient de recunoscători pentru tot ce au primit de la divinitate. Pietrele prețioase ale zeiței care patronează zodia Pești sunt rubinul și ochiul tigrului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top