Connect with us

Revistateo.ro

turistii

Stiri

Hotelierii vor TAXA turistii neseriosi. Vezi ce sa nu faci, ca sa nu fii pe lista neagra!

Turistii neseriosi vor fi trecuti pe lista neagra a hotelierilor. Vezi ce inseamna acest lucru!

Hotelierii si reprezentantii agentiilor de turism s-au intalnit astazi si au discutat despre ce solutii pot adopta pentru „a civiliza” turistii. Marea problema a hotelierilor este faptul ca turistii distrug camerele de hotel sau fac scandal.

Este posibil ca turistii pusi pe cearta sa fie taxati grav daca incalca aceasta noua regula: faci scandal, nu mai gasesti cazare la anul. Practic, hotelierii ar putea avea la dispozitie o „lista neagra” pe care sa noteze clientii care le-au pus probleme.

Masura ar putea fi implementata din sezonul estival al anului 2016, iar turistii neseriosi sa fie „sanctionati” incepand din 2017. Este posibil ca toate hotelurile care sunt implicate in aceasta intelegere sa restrictioneze accesul pentru turistii care le-au pus probleme in unitatile de cazare.

La intalnirea dintre agentii de turism si reprezentatii hotelurilor s-au discutat si rezultatele sezonului trecut, facand un bilant – rezultatele sunt mult mai bune decat anii trecuti.

Anul acesta, la mare au fost un milion si jumatate de turisti – cu 20% mai mult decat anii trecut. Tot mai multi romani cauta hoteluri care au servicii all-inclusive. Din acest motiv, hotelierii se gandesc sa extinda acest sistem, pentru la anul.

Sursa foto: betterdailyhabits.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top