Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Hotelul unde intri căsătorit și ieși divorțat

Există o firmă în Europa care colaborează cu hoteluri de 5 stele pentru ceva inedit.  Dacă ajungi căsătorit într-un astfel de hotel nu poți ieși altfel decât divorțat de acolo. Hotelul are grijă de cuplurile care vor să se separe deoarece le ajută să facă față stresului unei despărțiri.

Este vorba despre o firmă deținută de olandezul Jim Halfens, Divorce Hotel, care le permite tuturor persoanelor petrecerea unui weekend frumos al separării, în care le sunt asigurate toate utilitățile pentru a scăpa de stres plus avocați și notari.

CITEȘTE ȘI: HOROSCOP – CE ZODII BAGĂ DIVORȚ LA TOAMNĂ
Nu este nicio glumă: acest hotel chiar există și face deja ravagii în vest. Firma Divorce Hotel are contracte cu mai multe hoteluri de 5 stele din Europa unde oamenii pot divorța în absolută discreție. Persoanele care vor să divorțeze prin firma Divorce Hotel trebuie să trimită o solicitare scrisă înainte și să își facă rezervarea.

Important: Cuplurile nu pot dormi în același dormitor, conform regulii hotelului divorțului, dar, dacă vor, pot lua mesele împreună. Astfel de hoteluri există deja în Olanda (țara care a inventat această nebunie ce face deja furori) dar și în New York, Statele Unite.

Tarifele pentru două nopți petrecute la hotelul unde vrei să divorțezi pot ajunge la 2.499 euro. Hotelul pune la dispoziția clienților toate facilitățile legale pentru a divorța dar și masaje incluse în pachetul de weekend pentru a-i scăpa de stres pe cei care vor să divorțeze.

Potrivit unei statistici prezentate de Institutul Național de Statistică anul trecut, în 2013 numărul divorțurilor din România a crescut cu 28.000 de cazuri. Potrivit statisticii, la 100 de divorțuri vina o au amândoi (44 de cazuri), vina o are doar el (14 cazuri) sau doar ea (doar 4 cazuri invocate).

În România nu există încă hotelul unde intri căsătorit și iești divorțat, însă, având în vedere că rata divorțurilor crește de la an la an cu 15%, aceste hoteluri ar fi veșnic pline.

Sursa foto: entremujeres.clarin.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top