Connect with us

Revistateo.ro

IANNA NOVAC (ex A.S.I.A.) se lanseaza CA FURTUNA

Stiri

IANNA NOVAC (ex A.S.I.A.) se lanseaza CA FURTUNA

Fosta componenta a trupei A.S.I.A., Ianna Novac a lansat noul single „CA FURTUNA”.

Dupa ce la inceputul acestui an a devenit prima artista din Romania si Rep. Moldova difuzata pe cel mai important post tv de muzica clasica si pop-opera din lume, C Music Tv de la Londra (http://www.cmusic.tv/artists/Ianna_Novac ), soprana Ianna Novac da o noua lovitura: lansarea noului single „Ca furtuna” i-a adus aprecieri pozitive din partea publicului si a posturilor radio si tv de specialitate.

Piesa „Ca furtuna”, compusa de Daniel Alexandrescu (K1), versurile apartinand textierei Liliana Stefan, prezinta 2 premiere in cariera Iannei Novac: in primul rand este interpretata intr-o maniera pop-rock, o surpriza pentru fanii sopranei obisnuiti cu sonoritatile clasice, si, in al doilea rand, este prima piesa in limba romana de la lansarea proiectului ei solo.

„Povestea piesei e a noastra, a tuturor,in care oricine se regaseste, iar mesajul este unul motivational: cand crezi ca totul in viata s-a terminat, trebuie sa gasesti forta sa te ridici si sa mergi mai departe „Ca furtuna” ”, a declarat Ianna, artista cunoscuta ca „Vocea de Aur de peste Prut”.

Noua piesa va beneficia in curand si de videoclip. Single-ul „Ca furtuna” poate fi ascultat si online pe site-ul www.iannanovac.com sau pe pagina oficiala de facebook a artistei https://www.facebook.com/pages/Ianna-Novac/284403194908661

IANNA NOVAC (ex A.S.I.A.) se lanseaza „CA FURTUNA”

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top