Connect with us

Revistateo.ro

Iată care sunt posibilele cauze ale tenului gras

Cosmetica

Iată care sunt posibilele cauze ale tenului gras

Pielea grasă poate fi extrem de frustantă și își poate distruge ușor și machiajul dar și buna dispoziție. Este una dintre cele mai des întâlnite probleme cu care se confruntă femeile din ziua de astăzi. Căutam încontinuu tratamente și remedii pentru a elimina această durere de cap, dar de foarte puține ori reușim. soluția este să cunoaștem cauzele apariției sale, pentru a o putea înlătura.  Iată care sunt cele mai comune cauze ale tenului gras!

1. Mediul înconjurător. Mediul în continuă schimbare poate fi un factor esențial în ceea ce privește sănătatea pielii tale. Umiditatea excesivă este principala cauză a tenului gras. Pentru a te asigura că vei combate această problemă, asigură-te că ai o rutină zilnică corespunzătoare și că îți cureți fața în mod regulat, cu produsele de care tipul tău de ten are nevoie. Folosește un gel de curățare pe bază de apă și îndepărtează cel puțin o dată pe zi toate impuritățile de pe față.

CITEȘTE ȘI: DEMACHIEREA CU ULEI – CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ

2. Deseori pielea uleioasă este o problemă ereditară. Dacă părinții tăi au un astfel de ten, este foarte posibil ca și tu să ai această problemă. Când cauza principală este genetică, simptomenele cele mai frecvente sunt coșurile și porii încărcați.

3. Utilizarea în exces a produselor cosmetice. Machiajul acoperă eficient tenul cu probleme, însă orice exces este dăunător. Nu uita să te demachiezi în fiecare seară, deoarece aceasta este o cauză importantă a apariției coșurilor. În altă ordine de idei, multe persoane care au tenul acneic au tendința de a-și exfolia fața mult prea des. Acesta este un obicei care agresează pielea și o sensiblizează.

4. Stresul este un alt factor de risc. Atunci când ești stresată, pielea produce anumite substanțe care conduc la eliberea uleiurilor în exces. O stare emoțională bună poate reda aspectul sănătos al pielii și poate reduce semnele tenului acneic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top