Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce beneficii are săpunul cu lemongrass

Frumusete

Iată ce beneficii are săpunul cu lemongrass

Săpunul cu lemongrass conține numeroase uleiuri esențiale și ierburi și este fabricat la temperaturi scăzute pentru a păstra toate proprietățile acestora. Datorită lemongrassului, acest săpun are proprietăți antibacteriene și antifungice și te ajută să tratezi coșurile și punctele negre. Elimină eficient bacteriile vinovate pentru apariția acneei și curăță fața în profunzime. Rezultatele vor fi vizibile dacă săpunul este utilizat în mod regulat.

CITEȘTE ȘI: REMEDII NATURALE PENTRU PIELEA USCATĂ

Totodată, săpunul de lemongrass acționează ca un tonic, împrospătează fața fără să o usuce și redă elasticitatea pielii. Diminuează considerabil semnele de îmbătrânire precum ridurile, liniile fine și petele și îndepărtează radicalii liberi care ne afectează organismul zi de zi.

Acest tip de săpun este ideal pentru îngrijirea părului. Fiind combinat cu numeroase uleiuri esențiale, este extrem de benefic pentru părul gras. Elimină eficient mătreața, mâncărimile scalpului, iritațiile și este delicat cu pielea sensibilă. Folosește-l împreună cu un balsam care conține lemongrass și rezultatele vor fi uimitoare. Lemongrassul are un efect calmant, te relaxează și este ingredientul ideal pentru o baie liniștitoare după o zi obositoare și stresantă.

Săpunul cu lemongrass este un bun dezinfectant și poate fi utilizat ori de câte ori vrei să îndepărtezi complet microbii și bacteriile. Este o soluție sigură și eficientă pentru îngrijirea pielii copiilor. Totodată, acesta te ajută să diminuezi aspectul celulitei, dacă este masat  pe piele timp de câteva minute. Nu uita să te clătești bine și să folosești o cremă hidratantă. Deși nu este un săpun care usucă, pielea are nevoie de mai multă hidratare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top