Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce cadouri vor primi nominalizaţii la Oscar

Stiri

Iată ce cadouri vor primi nominalizaţii la Oscar

Iată ce cadouri vor primi nominalizaţii la Oscar. Fiecare eveniment de acest gen reuneşte elita cinematografiei mondiale, iar acest lucru trebuie întotdeauna răsplătit pe măsură. Dacă nu vor fi desemnate câştigătoare pe scenă, cu siguranţă drumul pe covorul roşu al celebrităţilor de la Hollywood va fi recompensat de către organizatori cu numeroase cadouri scumpe.

Anul acesta, „pachetul” pe care îl va primi fiecare actor nominalizat la Oscar costă aproximativ 125.000 dolari şi conţine cam tot ce ai nevoie pentru a-ţi menţine un stil de viaţă exclusivist.

Printre cele mai…banale cadouri se află un voucher pentru trei nopţi la un hotel din Toscana, în valoare de 1500 dolari, un sejur de camping în stil glamour de 12.500 dolari, o călătorie cu trenul în zona Munţilor Stâncoşi din Canada (14.500 dolari), ori inchirierea gratuită, timp de un an, a unui automobil Silvercar Audi A4, lucru pentru care un om de rând ar plăti 20.000 dolari.

Sacoşa de cadouri pe care toată lumea ar vrea să pună mâna mai conţine, printre multe altele, un aparat de masaj, ori o invitaţie gratuită la un curs de controlare a stării de spirit, alături de o şedinţă de interpretare a horoscopului plus o analiză a viselor, a căror valoare depăşeşte în mod normal 20.000 dolari.

Festivitatea de decernare a râvnitelor premii Oscar are loc anul acesta pe 22 februarie, la Los Angeles. Favoritele din 2015 la câştigarea celor mai multe statuete sunt „Birdman” şi „The Grand Budapest Hotel”, care au primit şi cele mai multe nominalizări – câte nouă fiecare.

Site-ul www.teotrandafir.com vă va ţine atunci la curent cu cele mai noi informaţii şi veţi afla în timp real cine sunt preferaţii Academiei de Film de anul acesta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top