Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce fuste trebuie să ai în garderobă primăvara aceasta

Inedit

Iată ce fuste trebuie să ai în garderobă primăvara aceasta

Fustele ar trebui să facă parte din garderoba oricărei femei, pentru că pot fi asortate cu numeroase topuri și pot fi purtate în numeroase moduri. Chiar și dacă ești o persoană care se îmbracă mai sport, fustele pot face parte din viața ta.

CITEȘTE ȘI: IATĂ CE ÎNCĂLȚĂMINTE SE POARTĂ IARNA ACEASTA

Alege ceea ce te avantajează și optează pentru culorii vii, dar și pentru culori neutre, care vor fi binevenite în ocaziile mai sobre. Iată câteva modele care nu trebuie să îți lipsească!

fusta conica

Fusta conică este esențială. Alege o culoare neutră și poart-o la interviuri, discursuri, evenimente mai sobre, alături de o pereche de pantofi stiletto.

fusta mini

Fusta mini este perfectă pentru femeile cu picioare frumoase. Alege culori mai vii și poart-o cu un top alb sau negru. Este perfectă pentru un concert sau pentru o seară de distracție cu fetele.

fusta midi

Fusta midi te ajută să recreezi un look retro și poate fi asortată la aproape orice. Este perfectă pentru un eveniment mai elegant, mai pretențios cum ar fi o cununie.

fusta piele

Fusta din piele îți oferă o eleganță deosebită și este perfectă pentru serile în oraș, alături de o bluză vaporoasă sau un top simplu.

maxi

Fusta maxi nu trebuie să îți lipsească. Poate fi purtată în numeroase ocazii, chiar și în zilele friguroase și este incredibil de practică. Fie că alegi un mod simplu sau unul vaporos, cu imprimeuri, asigură-te că o ai în dulap.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top