Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce ingrediente să adaugi la fiecare baie pentru o piele mai fină

Frumusete

Iată ce ingrediente să adaugi la fiecare baie pentru o piele mai fină

După o zi lungă la muncă, nimic nu poate fi mai relaxant decât o baie caldă și aromată care să te realxeze și să-ți îngrijească pielea. Există anumite ingrediente care pot dubla eficiența unei băi calde și pe lângă faptul că te destind și te relaxează, îți hrănesc pielea în profunzime și o fac mai catifelată și mai moale.

Bicarbonatul de sodiu. Adăugarea a aproximativ 4-5 linguri de bicarbonat de sodiu în apa pentru baie poate face minuni. Acest ingredient neutralizează aciditatea pielii și ajută la eliminarea toxinelor din corp. Totodată, calmează și ameliorează iritațiile, detoxifică pielea și o lasă mai fină și mai catifelată.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ AI O PIELE MAI RADIANTĂ

Sarea Epsom, sau sarea amară este un ingrediente excelent pentru piele. În afară de numeroasele sale beneficii pentru sănătate, această sare are numeroase beneficii și atunci când este aplicată extern. Adaugă 2 cești de sare în cada cu apă caldă și astfel îți relaxezi mintea și corpul, ameliorezi durerile și reduci inflamațiile. Pentru a profita la maxim de beneficiile acesteia, fă 3 astfel de băi pe săptămână. Dacă te simți rău, poți adăuga și o ceașcă de ghimbir răzuit. Astfel îndepărtezi simptomele gripei și ale răcelii și elimini toxinele din piele.

Ceaiul verde este un alt ingrediente minune care acționează instant. Ai nevoie de cel puțin 6 pliculețe pe care să le adaugi în cada cu apă caldă. Lasă-le aproximativ 15 minute și scoate-le. Ceaiul verde este renumit pentru prorpeitățile sale antioxidante. Purifică pielea, o curăță în profunzime și îndepărtează toate toxinele.

Dacă vrei o piele mai strălucitoare atunci când ieși din cada cu apă fierbinte, stoarce -6 lămâi proaspete în cada cu apă. Sucul lor te va ajuta să ai o piele mai strălucitoare și mai luminoasă, va strânge porii și te va revigora. Totodată îți stimulează starea de spirit și te readuce la viață.

Dacă vrei să îți hidratezi pielea în profunzime, adaugă 5 linguri de ulei în apa pentru baie. Cunoaștem cu toții proprietățile miraculoase ale acestui ulei. Este extrem de eficient chiar și utilizat în acest mod.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top