Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce ingrediente trebuie să conțină un demachiant organic

Cosmetica

Iată ce ingrediente trebuie să conțină un demachiant organic

Este important să cunoaște, care sunt ingredientele benefice pentru tenul nostru, chiar și atunci când utilizăm astfel de produse. Iată ce ingrediente ar trebui să c auți într-un demachiant organic!

Uleiurile naturale sunt perfecte dacă ai tenul gras sau acneic. Poate părea ciudat, însă demachiantul obișnuit poate să îți usuce fața prea tare și să o priveze de uleiurile sale naturale și astfel crește producția de sebum. Caută un demachiant organic care are în compoziția sa uleiuri naturale și fața ta va fi hidratată și hrănită în profunzime. Totodată, pentru tenul gras sunt excelente extractele din lămâie, grepfruit sau salvie.

CITEȘTE ȘI: DEMACHIEREA CU ULEI – CEA MAI EFICIENTĂ METODĂ

Extractul din arbore de ceai este un ingredient benefic care îndepărtează cu succes toate impuritățile de pe față. Are proprietăți antiseptice și antibacteriene. Pentru o curățareși o îngrijire profundă ar fi ideal un produs care să cînțină ulei de cocos și extract de arbore de ceai. Astfel, pielea va fi hidratată și curățată până în cele mai adânci straturi. Totodată, ea nu se va usca și nu va fi privată de uleiurile sale naturale.

Este indicat să eviți produsele care conțin alcool, deoarece pot usca pielea foarte tare și pot conduce la apariția coșurilor. Dectyl Glucoside este un agent foarte eficient, non-toxic, care curăță în profunzime și este potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Totodată, poți opta pentru demachiante care conțin argilă. Aceasta îndepărtează cu succes machiajul și murdăria și nu usucă pielea. O hrănește în profunzime și previne iritațiile, arsurile și inflamațiile. Tenul rămâne sănătos și hidratat, iar pielea sensibilă este îngrijită în mod corespunzător.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top