Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce nu ar mai trebui să porți după vârsta de 30 de ani

Inedit

Iată ce nu ar mai trebui să porți după vârsta de 30 de ani

Probabil că cel mai important lucru pentru o femeie trecută de 30 de ani este să înceteze a mai purta ținute în care nu se simte confortabil. La tinerețe domnișoarele au tendința de a face numeroase compromisuri pentru a arăta impecabil, nerealizând că o apariție de senzație nu constă neaparat în a te înghesui într-o fustă prea scurtă pentru tine. O femeie trecută de 30 de ani trebuie să aibă maturitatea necesară și să nu se mai compromită din acest punct de vedere. Găsește pantofi și ținute în care te simți bine și poți fi tu însăți. Acesta este secretul unui outfit perfect!

CITEȘTE ȘI: FOTO. STILUL OMBRE

Renunță la hainele care nu îți mai vin. Oricât de mult ții la rochii sau costume pe care le purtai la 25 de ani, dacă aceste anu ți se mai potrivesc renunță la ele. Este foarte important să îți scoți în evidență formele într-un mod plăcut. O rochie în care abia intri nu te va pune în valoare și nici într-o postură prea plăcută. Totodată, nu te repezi să cumperi haine largi, cu o măsură mai mare, doar pentru a ascunde câteva kilograme în plus. Bucură-te de felul în care arăți și fii tu însăți.

Nu purta nimic din ce te face să te simți mai puțin frumoasă sau atrăgătoare. Fiecare ținută trebuie să te reprezinte și să îți dea încredere. Atunci când ieși din casă trebuie să arăți impecabil, să te simți puernică și frumoasă. Renunță la hainele care nu scot la iveală femeia puternică din tine.

Poartă tot ceea ce îți place, însă păstrează decența. Este important ca o femeie să rămână atrăgătoare la orice vârstă, însă trebuie să te adaptezi de fiecare dată.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top