Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce poate cauza instant apariția coșurilor

Cosmetica

Iată ce poate cauza instant apariția coșurilor

Coșurile sunt întotdeauna o neplăcere, însă sunt cu atât mai frustrante, atunci când apar peste noapte și nici măcar nu știi care este cauza lor. Ca să le poți elimina la feld e repede, trebuie să știi care este rădăcina problemei. Iată cele mai frecvente lucruri care cauzează instant apariția coșurilor!

Chiar și produsele cele mai apreciate pot fi nepotrivite pentru anumite tipuri de piele, cauzând diferite probleme la care nici nu te aștepți. Coșurile pot fi unele dintre aceste probleme și apar ca reacții alergice la anumite ingrediente chimice. Dacă șamponul și balsamul fac minuni pentru părul tău, s-ar putea să nu fie la fel de bune pentru ten. Acest lucru se aplică și la noi produse cosmetice. Fie că nevoile tenului tău s-au modificat, fie că vrei pur și simplu să încerci altceva, trebuie să te aștepți întotdeauna la reacții neplăcute ale pielii și să fii pregătită să renunția la crema pe care tocmai ai cumpărat-o și de care ești atât de încântată.

CITEȘTE ȘI: 5 MODURI ÎN CARE IARNA ÎȚI DISTRUGE PIELEA

Un alt lucru care poate aduce pe fața ta coșuri peste noapte, este eliminarea părului facial. Există numeroase cazuri în care, după epilarea cu ceară sau chiar și cu cremă, au rămas în urmă pete, coșuri, puncte negre sau inflamații ale pielii. Înainte de a te epila, demachiază-te complet și fă o exfoliere pentru a îndepărta toate celulele moarte și toate bacteriile.

Este suficient să te culci într-o seară machiată și ai toate șansele să te trezești a doua zi cu tenul distrus. Acumularea de murdărie și substanșa chimice din compoziția produselor de make up, încarcă porii și provoacă apariția coșurilor și a altor tipuri de inflamații. Cred că acesta este un motiv destul de bun pentru a te demachia în fiecare seară, oricât de obosită ai fi!

Transpirația este unul dintre factorii care duc la apariția imediată a coșurilor, așa că asigură-te că îți cureți fața cu o loțiune specială după fiecare antrenament. Nu este suficient să te speli superficial cu apă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top