Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce trebuie să știi dacă obișnuiești să dormi cu părul ud

Par & Coafuri

Iată ce trebuie să știi dacă obișnuiești să dormi cu părul ud

Dacă te numeri printre femeile care nu se usucă cu foehnul și preferi să te usuci natural, există câteva lucruri pe care trebuie să le știi! Uscarea naturală este extrem de benefică pentru părul tău, iar faptul că îl privezi de aerul cald și uscat te protejează de vârfuri despicate și fire fragile. Cu toate acestea, dacă nu respecți anumite reguli, părul devine predispus la rupere și se subțiază chiar și în acest caz. Dormitul pe părul umed este adesea considerat un obicei prost pentru podoaba ta capilară, însă poți evita probleme urmând aceste trucuri eficiente!

Una dintre cele mai întâlnite variante este împletitul. Înfășoară părul într-un prosop pentru a absoarbe excesul de apă și apoi aplică pe vârfuri un ser, un ulei sau chiar un strop de balsam. Împletește-te apoi în 2, 3 sau chiar în coadă de pește. Dimineață te vei trezi cu un păr superb, ondulat natural și cu un aspect sănătos și puternic.

CITEȘTE ȘI: MĂȘTI CU SFECLĂ ROȘIE PENTRU UN TEN MAI SĂNĂTOS

Dacă nu vrei să îți ondulezi părul, poți să îl înfășori strâns într-un prosop din microfibră, să îl întinzi spre partea de sus a capului și să dormi liniștită. Dimineață vei avea un aspect natural și mult mai mult volum. Dacă vrei ca părul tău să fie complet drept când te trezești, poți înlocui prosopul cu o bucată de satin, însă trebuie să te asigur că ai înlăturat mai întâi tot excesul de apă.

Să iei o pauză de la aparatele de uscat părul poate fi o idee excelentă, mai ales pe timpul iernii. Astfel îi oferi părului un răgaz pentru a se putea reface. Folosește o față de pernă de mătase pentru a reduce frecarea dintre firele de păr și materialele agresive. Aceasta reduce electrizarea și eventualele iritații ale scalpului, iar părul rămâne drept și cu un aspect sănătos după ce se usucă.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top