Connect with us

Revistateo.ro

Iată ce utilizări inedite are crema hidratantă

Cosmetica

Iată ce utilizări inedite are crema hidratantă

Majoritatea măștilor faciale din comerț usucă pielea în loc să o hidrateze, datorită compușilor pe care îi conțin. Alege o cremă hidratantă care să nu conțină alcool sau parfum și aplic-o într-un strat foarte gros pe toată fața. Las-o să pătrundă în profunzimea stratului de piele timp de 15 minute și apoi îndepărteaz-o cu ajutorul unui prosop curat din bumbac. Tenul tău va fi hidratat în profunzime, catifelat și sănătos. Astfel economisești bani și timp, iar rezultatul este cel dorit.

CITEȘTE ȘI: NIVELUL PH-ULUI PRODUSELOR COSMETICE ÎȚI AFECTEAZĂ PIELEA

Dacă te numeri printre persoanele care nu agrează fixativul, crema hidratantă este o soluție eficientă pentru tine, atunci când vrei să îți aranjezi firele de păr care nu stau la locul lor. În general fixativul lasă părul uscat și lipicios, însă un strop de cremă hidratantă îi va da părului un aspect moale, catifelat. Ia în palme o cantitate de cremă hidratantă cât un bob de mazăre și apoi treceți mâinile prin păr, aranjându-l așa cum îți dorești. Firele rebele se vor așeza la locul lor și părul va fi mai ușor de controlat.

Cu ajutorul cremei hidratante poți prepara un exfoliant ideal pentru față sau corp. Adaugă o cantitate egală de cremă și zahăr brun sau zaț de cafea și masează-ți corpul (sau fața) cu mișcări circulare, ușoare, astfel încât să nu agresezi pielea. După 5-10 minute spală-te cu apă călduță și aplică un strat subțire de cremă, așa cum ai face de obicei.

Crema hidratantă este ideală pentru cuticule. Nu este necesar să achiziționezi un ulei pentru cuticule atunci când ai cremă la dispoziție. Pur și simplu aplică o cantitate foarte mică de cremă pe unghii și apoi împinge cuticulele la baza unghiei cu ajutorul unei ustensile speciale. Totodată, crema hidratantă poate fi utilizată atunci când te epilezi. Folosește-o în loc de spumă de ras sau gel de duș și picioarele tale vor fi mai fine ca niciodată.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top