Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum poți avea buze intens colorate în mod natural

Machiaj

Iată cum poți avea buze intens colorate în mod natural

Buzele cu o culoare naturală, dar în același timp intensă, moi, fine și hidratate sunt de vis, nu-i așa? Din păcate nu toate femeile sunt binecuvântate cu astfel de buze, dar există soluția naturală și foarte eficientă pe care v-o aratăm chiar acum! Iată cum poți avea buze intens colorate în mod natural!

În primul rînd, asigură-te că ai toate ingredientele care urmează la îndemână:

– jumătate de sfeclă roșie de mărime medie

– apă de trandafiri (găsești la farmacie)

– o floare de trandafir roșu

– lapte

CITEȘTE ȘI: METODE EFICIENTE PENTRU A EVITA PETELE DE RUJ

De asemenea, asigură-te că ai un mixer, un filtru și un recipient mic.

Începe prin a spăla foarte bine sfecla. Curăț-o de coajă și tai-o în cuburi mici. Paseaz-o cu blenderul până ce se transformă în piure. Nu adăuga apă, pentru că vei pierde din intensitatea culorii. Printr-un tifon, stoarce sucul de la piureul de sfeclă într-un bol curat.

Adaugă o lingură de lapte. Acesta oferă multe beneficii pielii sensibile de pe buze, vindecă buzele uscate și le netezește. De asemenea tratează problemele pielii.

Adaugă o lingură de apă de trandafiri și câteva petale de trandafir. Apa de trandafiri ajută la înmuierea pielii. Petalele de trandafir hidratează buzele și le intensifică culoarea.

Toate ingredientele benefice pentru buzele tale sunt acum gata să fie amestecate. Amestecă-le cu o lingură curată și transferă compoziția într-un mic recipient. Poți folosi o cutie mai veche de la un balsam de buze. Asigură-te că este foarte curată și dezinfecteaz-o cu un tampon înmuiat în spirt. Ca să reziste mai mult, această mască trebuie să fie ținută în frigider.

Cu un tampon din bumbac, scoate puțină compoziție din recipientul în care ai ales să o depozitezi și aplică pe buze. Lasă masca să acționeze 15 minute, îndepărteaz-o ușor și aplică un balsam de buze. Pentru rezultate optime folosește-o de două ori pe zi. Vei căpăta o culoare naturală și intensă si hidratare din plin!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Machiaj

To Top