Connect with us

Revistateo.ro

Iată cum să te pregăteşti pentru o drumeţie cu cortul

Inedit

Iată cum să te pregăteşti pentru o drumeţie cu cortul

Drumeţia cu cortul este o adevarată aventură dar, pentru a fi o experienţă sigurp şi distractivă, trebuie să te pregăteşti pas cu pas.

CITEŞTE ŞI: 6 TIPURI DE SĂRĂCIE PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI

Verifică prognoza meteo.  Excursia cu cortul nu va fi distractivă dacă ai programat-o într-o perioadă ploioasă. Dacă ai copii mici, sigur aceştia se vor plictisi în cort în caz că plecaţi la drum pe vreme umedă. Ei nu vor avea răbdarea să stea într-un loc închis toată ziua în caz de ploaie şi cu siguranţă nici ţie nu îţi va fi tocmai pe plac, de aceea nu este indicat să mergeţi cu cortul pe vreme rea.

Decide perioada de şedere în camping, pentru ca bagajul de călătorie să fie complet. Începând cu dimensiunea cortului şi până la activităţile în aer liber pe care le-aţi planificat în grup, vacanţa trebuie organizată în cele mai mici detalii ca să nu apară surprize neplăcute pe drum. Chiar dacă nu aţi stabilit cu exactitate câte zile veţi dormi în cort, iar acest lucru depinde şi de condiţiile atmosferice, se cuvine să faceţi un plan de călătorie, în aşa fel încât să nu vă lipsească nimic în deplasare.

Hotărăşte unde mergi şi cu cine în camping. După ce ai hotărât destinaţia şi perioada de vacanţă, decide dacă în excursia cu cortul mergi doar cu familia sau cu grupul de prieteni.

Impachetează o cantitate adecvată de alimente. Încercă să iei în călătorie cât mai puţine alimente perisabile precum branză, carne, ouă. Acestea vor fi consumate chiar din prima zi şi ca să nu se strice pe drum, ia o ladă frigorifică pentru a păstra alimentele la rece măcar până la destinaţie. Poţi lua în schimb snacksuri şi alte gustări care nu se deteriorează într-o zi sau două, cum ar fi fructele, biscuiţii, pâinea feliată şi alte produse similare. Pentru a nu duce lipsă de hrană, montează cortul într-un loc populat cu magazine.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top