Connect with us

Revistateo.ro

Iată de ce ar trebui să bei suc de mere verzi

Frumusete

Iată de ce ar trebui să bei suc de mere verzi

Sucul de mere verzi are un conținut bogat de fitonutrienți, vitamine, minerale și fibre. Beneficiile sale asupra sănătății sunt uimitoare și poate fi inclus cu succes în dieta celor care vor să piardă în greutate. Iată de ce ar trebui să bei mai des suc de mere verzi!

1. Previne îmbătrânirea prematură. Prezența antioxidanților joacă un rol extrem de important în întârzierea procesului de îmbătrânirie. Acțiunea radicalilor liberi afectează piele, adâncește ridurile și spulberă elasticitatea. Consumul regulat de suc de mere verzi crează o barieră protectoare care menține acești radicali liberi în afara organismului.

2. Sucul de mere verzi menține umiditatea pielii. Nivelul de hidratarea al pielii este foarte immportant. O piele deshidratată este uscată, se descuamează și poate fi chiar dureroasă. Consumul de suc de mere echilibrează umiditatea și păstrează elasticitatea. Colagenul și elastina îngrijesc pielea și o vindecă din interior.

CITEȘTE ȘI: 4 MITURI DESPRE ÎNGRIJIREA PIELII 

3. Vindecă acneea. Coșurile sunt inflamații ale pielii care pot fi calmate cu ajutorul sucului de mere verzi. În afară de consumul regulat, puteți spăla fața cu acest suc pentru a trata erupțiile într-un mod eficient.

4. Este un remediu natural împotriva cearcănelor. Vitaminele din sucul de mere verzi îmbunătățesc circulația și înlătură semnele de oboseală. Puteți înmuia o dischetă demachiantă dim bumbac în suc proaspăt și apoi să o aplicați pe zona de sub ochi pentru câteva minute. Veți vedea o schimbare majoră după ce utilizați acest tratament timp de 2 săptămâni în mod constant.

5. Înlătură mătreața. Cu ajutorul acestui suc minunat puteți scăpa de mătreață. Hidratează scalpul, echilibrează nivelul de uleiuri și hrănește în profunzime firul de păr. Practic, acționează ca un tratament eficient împotriva mătreții și a mâncărimilor pielii capului.

6. Protejează pielea de inflamații. Sucul de mere verzi conține foarte multă vitamina C, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți. Ea protejează pielea de inflamații și chiar de cancer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top