Connect with us

Revistateo.ro

Iată de ce să ții cont când folosești cosmetice homemade

Stiri

Iată de ce să ții cont când folosești cosmetice homemade

Produsele de îngrijire homemade sunt din ce în ce mai populare. Se prepară ușor și conțin numai ingrediente naturale, ceea ce le tranformă într-o adevărată comoară. Cu toate acestea, există anumite lucruri pe care trebuie să le ai în vedere dacă te hotărăști să prepari acasă măști, creme, loțiuni sau săpunuri.

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebui să le ai în vedere este recipientul în care depozitezi preparatul. Produsele cosmetice făcute în casă sunt mai predispuse la alterare decât cele din comerț. Asigură-te că sterilizezi și dezinfectezi recipientele în care vei păstra tot ce urmează să folosești. Pe lângă asta, asigură-te că studiezi ingredientele și știi în ce condiții trebuie păstrate. Unele produse au nevoie de întuneric și temperaturi scăzute pentru a rezista mai mult timp.

CITEȘTE ȘI: EXFOLIANT CU ZAHĂR PENTRU O PIELE STRĂLUCITOARE

Urmează rețetele întocmai. Dacă nu ești obișnuită cu prepararea produselor cosmetice, urmează rețetele întocmai, pentru a obține rezultatul promis. Nu măsura ingredientele după capul tau pentru că s-ar putea să obții un produs care nu este la fel de eficient și care se va contamina mult mai rapid.

Înainte de a utiliza un produs cosmetic preparat de tine, miroase-l. S-ar putea să ai surprize și să nu reziste la fel de mult pe cât ai crezut. Asigură-te de fiecare dată că poate fi utilizat în condiții de siguranță. Nu uita că apa este unul dintre cei mai mari inamici ai produselor homemade, deoarece favorizează dezvoltarea bacteriilor. Păstrează cosmeticele în recipiente etanș, prin car enu poate pătrunde umezeala.

Este foarte important să ai la dispoziție ingrediente proaspete. Produsul respectiv va veni în contact cu pielea, iar aceasta îl va absorbi în totalitate. De aceea este esențial să folosești ingrediente de cea mai bună calitate și cât mai proaspete.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top