Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Iată regimul cu care Ozana Barabancea a slăbit 40 de kilograme. Ce mănâncă în fiecare zi

Ozana Barabancea e foarte mult schimbată, după ce a reușit să dea jos nu mai puțin de 40 de kilograme.

E drept că primul pas a fost operația de micșorare a stomacului, făcută în urmă cu șapte luni, însă practic de acolo a pornit lupta cu kilogramele, iar în final voința vedetei a fost cea care și-a spus cuvântul.

Invitată într-o emisiune TV, Ozana Barabancea a declarat că, odată scăpată de povara atâtor kilograme, se simte mult mai bine și radiază de fericire și pozitivitate. Spune însă că nu i-a fost deloc ușor.

”Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc și dulce, dar important este să renunți la ciuguleli”

„Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentație sănătoasă, ci să alocăm și timp pentru a mânca.

Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm.

Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc și dulce, dar important este să renunți la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă”, a declarat Ozana Barabancea.

Dieta bogată în proteine

În ceea ce privește dieta cucare a reușit să slăbească, aceasta este una pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliță, explică vedeta.

”Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 și desert. Nu mai pot să văd mâncare în fața ochilor. Acest lucru este cauzat de operație. Secretul constă în a nu ciuguli.

Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative”, explică vedeta.

Artista, care a acordat interviul marți seară, a dat și câteva exemple de meniuri, pentru cei care ar vrea să-i calce pe urme: ”Dimineață am mâncat avocado cu pește la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică.

Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”.

Sport în fiecare dimineață

Însă nu doar dieta este secretul din spatele noii sale siluete.

”Eu fac sport în fiecare dimineață. Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport”, a mai spus Ozana Barabancea.

Vedeta a explicat că, pentru a nu ajunge în situația în care s-a aflat ea, cei mici ar trebui învățați de timpuriu cum să mănânce sănătos și să facă cele mai bune alegeri.

„Ar trebui învățați de mici, ar trebui făcute cursuri de nutriție, de gătit. Să știe ce să cumpere când intră într-un supermarket”, a spus Ozana Barabancea.

Foto: Facebook, Libertatea pentru femei

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top