Aperitive
Iată rețeta pentru pâine în tigaie
Pâinea în tigaie a Roxanei Iliescu este extrem de simplu de preparat și foarte gustoasă. În plus, nu ai nevoie de foarte multe ingrediente! Merge perfect alături de orice salată. Iată ce îți trebuie pentru a prepara acest tip de pâine de casă:
– 150 de grame de făină albă sau integrală
– sare după gust
– ulei de măsline
– apă minerală
– pastă de tomate
– măsline tocate felii
Pentru salate:
– gongonzola
– mozzarela
– grepfruit și lămâie
– rodie
– ceapă
– rucola
– andive
Modul de preparare al rețetelor poate fi vizionat în emisiunea Bucătăria lui Teo, chiar AICI.
alma
2015-04-03T04:42:53+03:00 at 2015-04-03T04:42:53+03:00
Reteta Roxanei!? Aceasta este reteta traditionala italiana, e cea ce numesc „pizza bianca”. In fotografie se vede si rosmarinul care se pune pe aceasta pizza. Dar specialista a uitat sa-l treaca.
ISTRATI CONSTANŢA
2015-04-03T09:14:15+03:00 at 2015-04-03T09:14:15+03:00
Despre afanator nu a spus nimic. Cum creste acest aluat?
Aurelie
2015-04-03T10:18:15+03:00 at 2015-04-03T10:18:15+03:00
nu are legatura cu painicile la tigae facute de bunica. Coca de paine facuta ca o clatita foarte groasa si coapta in tigaia aceea veche pe plita sau aragaz.