Connect with us

Revistateo.ro

Iată tendinţele de nuntă în 2015

Cuplu

Iată tendinţele de nuntă în 2015

Iată tendinţele de nuntă în 2015:

Vechiul este nou. Ne referim aici la clasic, element care va fi în vogă anul acesta în materie de nunţi. Organizatorii se vor axa cel mai mult pe clasicul britanic, cu acele nunţi de grădină, în aer liber, caracterizate prin simplitate şi bun gust. Se recomandă renunţarea la husele pentru scaun şi chiar a feţelor de mese, iar mobilierul trebuie să fie din lemn sau metal, în niciun caz plastic.

Aranjamentele florale. Că tot vorbeam de clasic, trandafirii rămân în continuare alegerea numărul unu a organizatorilor de nunţi, pe lângă care puteţi adăuga şi alte flori de grădină, respectând tematica de mai sus. Hortensiile, bujorii sau daliile vor da evenimentului un aspect cât mai natural şi plăcut, iar mirosul lor va încânta invitaţii. Aşadar, anul acesta renunţaţi la aranjamentele perfecte, care nu mai au ce căuta la o astfel de petrecere.

Meniul. Se pare că nuanţa predominată anul acesta pe farfuriile cu mâncare trebuie să fie verdele. Chiar şi băuturile se recomandă a fi decorate cu diverse frunze de mentă, lime sau chiar iederă, toate cu un aspect cât mai natural.

Tema petrecerii. Tot mai multe evenimente de acest gen au şi o temă anume. Fie că optaţi pentru o petrecere în stilul anilor ’20, glamour sau tradiţional, aveţi grijă să respectaţi tematica şi informaţi-vă invitaţii cu privire la dress code. Vă garantăm că ziua nunţii va fi într-adevăr una memorabilă, atât pentru voi, cât şi pentru cei apropiaţi.

Organizatorii de petreceri. Să pui totul la cale de una singură sau, mai rău, cu soacra, poate fi o adevărată bătaie de cap. Tocmai de asta wedding planner-ul ştie din start cu ce să înceapă şi unde să termine organizarea nunţii tale. Nu mai e nevoie să faci tu interviurile pentru video-foto, să stai să suni la diverse localuri, ori alte treburi “de-ale miresei”. Tot ce trebuie să faci este să stabileşti un buget şi să-i pui pe hârtie ideile tale.

Sperăm că acum aveţi o idee despre cum vreţi să arate nunta voastră, aşa că aşteptăm invitaţiile. Casă de piatră şi o nuntă aşa cum v-o doriţi!

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top