Connect with us

Revistateo.ro

IATA UN EXEMPLU POZITIV Aceasta femeie a slabit 22 de kilograme si acum poarta haine cu 10 masuri mai mici! Cum a reusit!

Stiri

IATA UN EXEMPLU POZITIV: Aceasta femeie a slabit 22 de kilograme si acum poarta haine cu 10 masuri mai mici! Cum a reusit!

La varsta de 52 de ani, Amy Carr Curren a devenit un exemplu pentru toate femeile din lume! NICIODATA NU E PREA TARZIU ca sa preiei controlul sanatatii tale. Acum are cu 22 de kilograme mai putin si se simte mai tanara si mai bine ca niciodata!

Femeia povesteste ca povara greutatii a venit dupa ce a nascut prima oara in 1992. Desi era activa si supla, totul s-a schimbat pana cand fiica ei a implinit 4 ani. A inceput sa ia in greutate si a ajuns sa aiba cu 10 kilograme mai mult. Apoi, kilogramele au inceput sa se aduna si sa fie tot mai multe, peste greutatea ei normala.

Manca doar orez, sunca, pui prajit, sosuri cu smantana si totul era gatit cu mult unt. Ajunsese sa manance tot ce avea la indemana. Atat ea cat si sotul ei mancau necontrolat: „Era o nimica toata sa impartim un pachet de biscuiti cat ne uitam la telefvizor.”

Citeste si: Dieta ieftina cu iaurt. Slabesti pana la 5 kilograme in 10 zile!

Citeste si: Meniu detox: Ce trebuie sa mananci in fiecare dimineata timp de 5 zile daca vrei sa dai jos 3 kilograme

Cu fiecare kilogram in plus, hainele deveneau mai mici, iar organismul se razvratea: „aveam dureri de cap, reflux, articulatii dureroase”.

Totul pana intr-o zi…

Intr-o dimineata s-a trezit cu o intrebare in cap: „Ce Dumnezeu fac cu viata mea?”. S-a inscris imediat la o sala de fitness si a vorbit cu un antrenor. Bineinteles, primele antrenamente erau foarte grele: „durea cum nu m-a mai durut niciodata. Dar era o durere buna si am observat ca eram mult mai energica dupa ce am inceput sa fac sport.” In prima luna, Amy a pierdut 5 kilograme.

Dupa ce si-a schimbat si dieta deja a inceput sa slabeasca mai mult. A renuntat la mancarurile procesate si a ales doar ce era sanatos. A inceput sa faca si mai multe exercitii fizice. A reusit sa slabeasca 22 de kilograme.

La 52 de ani, merge la sala de sport de 5 ori pe saptamana!

Este o femeie care a demonstrat ca se poate, ca si dupa varsta de 50 de ani, sa pierzi kilogramele in plus, sa arati mai bine, sa te simti mai tanara si mai frumoasa.

Si… desigur, sanatatea are doar de castigat! Amy spune ca nu s-a simtit mai bine in viata ei! Si despre ce a fost vorba, de fapt? Putina ambitie, dorinta si determinare!

Sursa foto: prevention.com

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top