Connect with us

Revistateo.ro

Iggy Azalea îl sfidează din nou pe Snoop Dog

Inedit

Iggy Azalea îl sfidează din nou pe Snoop Dog

Iggy Azalea îl sfidează din nou pe Snoop Dog. În mod evident, cântăreața nu vrea să se lase afectată de disputa recent încheiată cu rapperul. După o ceartă urâtă în care Snoop Dog a postat o serie de mesaje pe Instagram în care își bate joc de aspectul artistei australiene (după ce aceasta a ieșit nemachiată din casă), artista de 24 de ani a fost fotografiată din nou nemachiată, cu un chip proaspăt, părăsind un salon de manichiură din Los Angeles.

Purtând o pălărie din paie și o pereche de pantaloni scurți confortabili, Iggy avea un aspect încrezător. În mod clar este netemătoare în ceea ce privește look-ul ei.

Decizia ei de a renunța la machiaj a fost una destul de îndrăzneață, având în vedere că Snoop Dog a încheiat disputa lor epică în aceeași după amiază. La scurt timp după ce a postat o poză în care își bătea joc de Iggy și imaginea ei naturală, rapperul a scos poza de pe Instagram, dar nu înainte ca artista să îi răspundă. Aceasta a comentat pe Twitter comportamentul lipsit de respect al cântărețului. Într-o serie de tweet-uri aceasta i-a reproșat: „De ce ai posta o poză atât de răutăcioasă pe Insta? Sunt dezamăgită că ești atât de nesimțit fără nici un motiv.”

Cu toate acestea, Snoop Dog a continuat și în zilele următoare, postând mai multe poze pe Instagram, făcând comparație între Iggy Azalea și Marlon Wayans, personajul din White Chicks.

Din fericire, în ziua următoare, rapperul a ales să își ceară scuze pentru comportamentul său, după ce a primit un telefon de la T.I. (mentorul lui Iggy). „Băieți și fete, tocmai am vorbit la telefon cu Tip, băiatul meu, regele Atlantei și este oficial sfârșitul. Nu voi mai vorbi urât. Îmi cer scuze, îmi cer scuze . Îmi pare rău, nu o voi face din nou.” a declarat Snoop, într-un video pe Instagram. Artista a acceptat scuzele și a scris pe Twitter: „Apreciez scuzele. Fie ca oamenii să se concentreze pe lucruri pozitive. Nu am timp să le înlocuiesc cu cele negative”. Apoi și-a etalat din nou tenul proaspăt și nemachiat în fața paparazzilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top