Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

Ii mai tii minte pe actorii din „Love story”? Cum arata acum protagonistii celei mai frumoase povesti de dragoste

Ali MacGraw si Ryan O’Neal au scris istorie in anul 1970, atunci cand au fost protagonistii povestii de dragoste „Love Story”.

Considerat unul dintre cele mai romantice filme ale cinematografiei mondiale, filmul a reusit sa fie un deschizator de drumuri pentru multe filme care s-au inspirat din dureroasa poveste de dragoste a celor doi.

Filmul care i-a facut celebri in intreaga lume a adus peliculei un premiu Oscar pentru cea mai buna coloana sonora, precum si nominalizari la Oscar pentru cei doi.

Ali MacGraw a implinit pe 1 aprilie 77 de ani, iar dupa ce s-a remarcat in „Love story”, actrita a mai jucat in „The Getaway”, „Players” sau „Just tell me what you want”, iar in 1983 a inceput sa joace intr-o miniserie de succes, numita „The Winds of war”.

Ii mai tii minte pe actorii din „Love story”? Cum arata acum protagonistii celei mai frumoase povesti de dragoste

Anul acesta, Ali si fostul sau coleg din „Love story” s-au reunit in piesa „Love Letters”.

Oamenii din intreaga lume nu au considerat-o doar o actrita extrem de talentata, ci si o femeie foarte frumoasa, iar in anul 1991, revista People a numit-o drept „una dintre cele mai frumoase 50 de persoane din lume”. In anul 2008, revista GQ a numit-o drept una dintre „cele mai sexy 25 de actrite din lume”.

Din 1994, Ali locuieste in New Mexico, dupa ce un incendiu i-a distrus casa si lupta pentru drepturile animalelor.

Ryan O’Neal s-a nascut la 20 aprilie 1941, la Los Angeles, California, fiind fiul scenaristului Charles O’Neal si al actritei Patricia Callaghan O’Neil.

Inainte de a deveni actor, O’neal a fost salvamar si boxer amator. A inceput cariera de actor ca si cascador, iar in 1959 si-a facut debutul in lumea filmului intr-un serial turnat in Germania, in care a jucat alaturi de parintii sai, „Tales of the Vikings”.

Dupa „Love story”, au urmat filme in care a jucat alaturi de fiica sa, Tatum O’Neal, in „Paper Moon” (1973) si apoi, in „Nickelodeon” (1976).

Spre deosebire de fosta sa colega, O’Neal a fost o prezenta obisnuita in multe filme de succes, ca „So fine”, „Green ice” sau „Chances are” si „Zero Effect”.


Pe plan personal, actorul a avut o relatie de lunga durata cu Farrah Fawcett, pana la moartea ei si a fost casatorit de doua ori.

Citeste si: Iti mai amintesti de micutul Brian din „Dr. Quinn”? Este de nerecunoscut, la 33 de ani

Anul trecut, la implinirea a 45 de ani de la aparitia filmului „Love story”, Ali McGraw si Ryan O’Neal s-au reintalnit si au facut mai multe fotografii.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top