Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Iisus Hristos a deschis ochii înainte de o mare catastrofă. Ce urmează – specialiștii au descifrat imaginea!

Adepții teoriilor fanteziste susțin că recentele catastrofe au fost prevestite în urmă cu un an, când o statuie din piatră a lui Iisus Hristos se ”comporta” ciudat.

I-a avertizat Iisus Hristos pe mexicani?

Iisus Hristos din piatră a fost filmat în Mexic, în localitatea Zaragoza, în timp ce își deschidea și închidea ochii asemenea unei ființe umane.

Înregistrarea a devenit virală anul trecut, în luna august. Statuia cu pricina se află într-o biserică catolică din Zaragoza, iar astăzi lăcașul de cult este loc de pelerinaj. Sute de mii de persoane vizitează lunar statuia care a dat naștere la numeroase controverse.

Unul dintre experții care a analizat videoclipul, Ivan Escamilla, specializat în activități paranormale și psihologie susține că imaginile sunt cât se poate de autentice.

CITEȘTE ȘI: Viorel Pop, omul care a prevăzut furtunile din vest încă din iulie, are noi vești proaste pentru români

Maria Ghiorghiu anunță noi evenimente periculoase. Ce i s-a arătat în vis

Alți specialiști din Mexic, mai mult sau mai puțin fanatici, sunt de părere că Iisus i-a avertizat pe mexicani încă de acum un an în legătură cu evenimentele care vor avea loc toamna aceasta. Reamintim că Mexicul a fost zguduit de două cutremure puternice luna aceasta, unul de 8 și celălalt de 7 grade pe scara Richter.

Pe Internet circulă tot felul de teorii de acest tip. Mulți utilizatori care au văzut clipul pe Youtube au declarat că sunt șocați de imagini și sunt convinși că ceva rău se va întâmpla cu omenirea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top