Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Il mai stii pe Nea Popa din serialul „La bloc”? Iata cum arata acum

Nea Popa, pe numele sau real Tudorel Filimon, este unul dintre cei mai iubiti actori de televiziune din Romania.

Acesta a jucat in serialul “La Bloc” , in “Ivan Turbinca” si in “Nunta muta”, unde a starnit hohote de ras cu interpretarea sa.

Trebuie spus faptul ca Tudorel Filimon a jucat in peste 30 de roluri, mai ales de comedie, pe scenă sau in filme. Tudorel Filimon a fost oricine. A fost Nea Popa din „La Bloc”, Leonida, Directorul de cabaret, Agarbiceanu, Rocco, iar lista continua cu alte zeci de personaje la fle de savuroase.


Desi este mereu cu zambetul pe buze, problemele i-au dat tarcoale ani de zile indragitului actor.

Chiar daca a incercat din rasputeri sa revina pe micile ecrane cu un nou proiect, acest lucru nu s-a intamplat decat anul trecut, iar problemele financiare i-au dat viata peste cap.

Desi a incercat sa reziste trei luni in cadrul show-ului de televiziune,  problemele de sanatate i-au dat de furca si a fost nevoit sa abandoneze proiectul.

Cu toate acestea, Tudorel Filimon a reusit sa creeze relatii de prietenie cu toti ceilalti colegi de concurs.

Problemele financiare i-au facut numai probleme indragitului actor care, dupa succesul pe care l-a avut in serialul “La Bloc”, nu si-a mai gasit pentru multi ani un proiect la fel de important.

Surse din anturajul actorului spuneau anul trecut ca acesta se gandeste serios sa isi vanda locuinta: „Sotia lui a incercat sa vanda locul de veci. S-au gandit sa isi vanda si casa”. 

Ba mai mult,  anul acesta a aparut in nu mai putin de sapte piese de teatru pentru a reusi sa isi plateasca datoriile, dupa ce a fost executat silit de catre banci.

La 63 de ani, actorul munceste ca in tinerete, cu zambetul pe buze, pentru a-si recupera casa din zona Andronache, dar si pentru a-i plati pe avocati.

 

Indragitul actor vrea sa anuleze executarea silita de anul trecut, in urma careia a trebuit sa predea cheile vilei pentru care, de altfel, s-a  inglodat in datorii de peste 30.000 €.

 

 

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top