Connect with us

Revistateo.ro

Star

Il mai ții minte pe Ionică din Liceenii? Cum arată acum – SCHIMBARE TOTALĂ. Care este cauza…

Fara indoiala, cel mai simpatic personaj din seria „Liceenii”, Ionica, interpretat de actorul Mihai Constantin, este departe de aliura de elev sugubat. Ajuns la 50 de ani, acesta parca este cu totul alt om.

Mihai Constantin s-a nascut la data de 30 septembrie 1964. Tatal sau este actorul George Constantin, iar mama, mezzo-soprana Iulia Buciuceanu. De asemenea, Mihai este nepotul actritei Tamara Buciuceanu – nimeni alta decat interpreta profesoarei de matematica „Isoscel”, cei doi fiind protagonistii unor scene de-a dreptul memorabile in seria „Liceenii”.

A absolvit Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica, in 1989, la clasa profesoarei Sanda Manu. A debutat pe scena inca din 1985, cu un rol in spectacolul „Dimineata pierduta”. Dupa absolvire, a jucat pe scena Teatrului Municipal din Ploiesti in „Woyzeck” de G. Buchner.

S-a remarcat in spectacole ca „A treia teapa” de Marin Sorescu, „Hamlet”, „Regele Lear, „Poveste de iarna” de W. Shakespeare, „Petru” de Vlad Zografi, „Black&White” de Keith Waterhouse si Willis Hall, „Antigona” de Sofocle, „Trei surori” de A. P. Cehov sau „Mephisto” de Horia Garbea.

A dat lovitura in 1987, odata cu rolul Ionica din „Liceenii”, regizat de Nicolae Corjos, acesta fiind, de altfel, debutul lui in cinematografie. Acest personaj avea sa fie cel mai indragit de Mihai Constantin, actorul revenind in pielea lui Ionica in „Extemporal la dirigentie”,  „Liceenii rock and roll” si „Liceenii in alerta”.

Cum arată acum reputatul actor?

Actualmente, mult îndrăgitul Mihai Constantin este actor la Teatrul „Bulandra”. Arată rata cu totul diferit fata de simpaticul Ionica din „Liceenii”, fapt evidențiat în principal de creșterea în greutate. Acum putem vorbi despre un actor cu greutate, atât la propriu cât și la figurat! Ne este simpatic și așa! 🙂

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top