Connect with us

Revistateo.ro

Îl mai ții minte pe Radu Coșarcă? Cu ce se ocupă și cum arată unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din anii '90

Star

Îl mai ții minte pe Radu Coșarcă? Cu ce se ocupă și cum arată unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din anii ’90

La începutul anilor ’90, Radu Coșarcă era unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din România. Alături de Mona Nicolici prezenta Observatorul de la Antena 1.

Cum arată astăzi unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri

Sursa: facebook.com

Fostul prezentator TV nu s-a schimbat prea mult. A schimbat, însă, locul de muncă și domeniul de activitate. El este acum unul dintre cei cinci membri din consiliul de administrație al unei companii mari. Cupru Min are în jur de 540 de angajaţi, iar ca obiect de activitate exploatarea şi valorificarea resurselor şi rezervelor de minereu de cupru din zăcământul Roşia Poieni.

Coşarcă a lucrat în televiziune în perioada 1990 – 2004. Apoi el a fost printre primii membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului, în perioada 1992 – 1994. Una dintre cele mai importante funcții a ocupat-o la Enel, acolo unde a fost director Relaţii Externe şi apoi director de comunicare, potrivit libertatea.ro.

Deși aparițiile pe micul ecran au fost din ce în ce mai rare în ultimii ani, la 54 de ani Radu Coșarcă nu s-a schimbat prea mult.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top