Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Imagine emoționantă cu fetița Simonei Gherghe: îl așteaptă pe Moș Crăciun

Crăciunul este magic mai ales pentru cei mici. Nimic nu se compară cu o copilărie în care îl aștepți pe Moș Crăciun, în care simți mirosul cozonacilor calzi și al sărmăluțelor…

Nimic nu se compară cu o copilărie în care ai aproape pe cei dragi, în care ieși la săniuș cu părinții și înveți primele colinde.

De astfel de momente frumoase, normale pentru orice copil, dar fascinante în același timp are parte și Ana Georgia, fetița Simonei Gherghe.

Vedeta Antenei 1 a publicat o fotografie cu micuța ei în fața bradului, cel mai probabil așteptându-l pe Moșu.

Ana Georgia admiră bradul frumos împodobit și își pune o dorință.

Simona Gherghe, din nou însărcinată

Simona Gherghe a confirmat că este însărcinată, din nou. După ce la începutul lunii noiembrie au existat zvonuri că aceasta va deveni iar mamă, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dat astăzi vestea cea mare, la numai câteva luni de la cununia religioasă.

Peste numai câteva luni, Simona îi va dărui un frățior sau o surioasă fiicei sale, Ana Georgia. Vedeta a ales să împărtășească marea veste fanilor săi prin intermediul unei rețele de socializare.

Simona Gherghe a anunţat, pe conturile personale de socializare, că este însărcinată, împărtăşindu-le vestea fanilor şi telespectatorilor care sunt alături de ea de mai bine de 16 de ani , de când a intrat în echipa Antenei 1.

Cumva, prin nu ştiu ce minune,
Când nimeni, nimeni nu se aştepta,
Un suflet mic şi-a ales… familia!
Ana, mama şi tata te aşteaptă! ❤️ 👨‍👩‍👧‍👦#VINEBEBE2 #pregnancy #părinţidedoi”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, imediat după ce a dat frumoasa veste.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top