Connect with us

Revistateo.ro

Stil de viata

IMAGINE SOCANTA: Drama celei mai grase femei din lume. VEZI CAT A SLABIT!

Catrina Raiford are 38 de ani si este, oficial, cea mai grasa femeie din lume. Tanara din Tampa, Florida, a pierdut jumatate din greutatea pe care o avea, si anume 228 de kilograme (jumatate de tona).

Povestea Catrinei este una de-a dreptul emotionanta. Femeia s-a refugiat in alimente nesanatoase inca din copilarie, dupa ce a fost abuzata sexual. Placerile ei au devenit in timp zaharul si prajelile, scrie The Sun.

La 12 ani cantarea deja prea mult pentru varsta ei, incat mama Catrinei a fost nevoita sa ii faca haine pentru ca nu mai gasea nimic pe masura ei in magazine.

La varsta de 14 ani avea deja 201, 6 kilograme. Intrucat nu se mai putea abtine din mancat, a fost internata intr-un centru psihiatric pentru a invata sa isi potoleasca aceasta dependenta.

Doctorii au sperat ca o vor vindeca de obsesia mancarii, insa nu a fost sa fie la acea vreme.

Catrina a avut un job temporar, dar pentru ca nu se putea misca si-a pierdut si locul de munca.

An de an devenea tot mai grasa, ajungand la 38 de ani la 228 de kilograme.

a slabit-19102015-4

„A fost cea mai groaznica perioada din viata mea”, isi aminteste femeia. „Mi-am dorit sa mor”, a mai spus aceasta.

a-slabit-19102015-3

In anul 2003, Catrina a primit cel mai puternic semnal ca trebuie sa slabeasca: problemele cu inima se inmulteau, iar respiratia era din ce in ce mai dificila.

Acela a fost momentul in care s-a gandit serios sa slabeasca. Nu a reusit din prima, dar, cu trecerea anilor, cu sprijinilor medicilor si al apropiatilor, a slabit jumatate din cat cantarea.

A suferit o operatie de micsorare a stomacului si inca mai vrea sa slabeasca. In prezent, Catrina tine un regim alimentar supravegheat de medici. Vezi mai jos imaginea socanta care arata fata urata a dependentei de mancare.

Sursa foto: The Sun

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top