Connect with us

Revistateo.ro

Imagini cu un puternic impact emoțional. Un fotbalist celebru a publicat pzoe cu bebelușul său născut mort.

Inedit

Imaginea la care nici nu poți să te uiți. Un celebru fotbalist și-a fotografiat bebelușul mort

Un cunoscut fotbalist trece prin clipe grele. Tragedia care s-a abătut asupra familiei sale a făcut înconjurul lumii. Soția sa a născut prematur, iar bebelușul a murit la scurt timp după ce a venit pe lume.

Sportivul şi soţia lui au dorit să imortalizeze momentul în care şi-au cunoscut micuțul, chiar dacă ziua naşterii sale a fost şi ziua în care a părăsit lumea aceasta. Fotografiile pe care le-au făcut publice i-au emoţionat pe toţi cei care le-au văzut.

În vârstă de 26 de ani, Marquise Goodwin a trăit ieri una dintre cele mai negre zile din viaţa sa. Soţia lui, Morgan Goodwin, a fost nevoită să aducă pe lume cu câteva luni mai devreme fiul pe care îl purta în pântece.

În ciuda eforturilor făcute de medici, micuţul nu a supravieţuit. Îngenuncheaţi de durere, ei și-au fotografiat bebelușul şi au postat imaginile pe internet alături de mesaje care te vor emoționa.

Imaginile durerii – imagini cu un puternic impact emoțional

„Întreaga săptămână a avut un efect profund emoțional asupra soțului meu și am luptat să ne salvăm copilul. Cu toate acestea, Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi.

Din păcate am pierdut bebeluşul din cauza unor complicaţii şi a trebuit să vină pe lume prematur în această dimineaţă (n.r.: ieri) în jurul orei 4 dimineaţa.

Apreciez pe toți cei care ne-au ținut în rugăciunile lor și ne-au verificat mereu. Aceasta a fost cu adevărat o experiență uimitoare și a fost, de asemenea, o experiență tragică. Dar asta e bine pentru că nu vom înceta să ne luptăm și nu vom renunța la ceea ce Dumnezeu are în plan pentru noi.

Este important să ne amintim că lucrurile se întâmplă pentru un motiv, chiar dacă ne putem întreba „de ce noi”. Credința noastră este puternică.

Doar vă cer să ne lăsați să plângem în pace și să nu încercați să ne sunați.”, a scris Morgan Goodwin.

Imaginile emoționante pot fi văzute AICI!

Articole pe aceeași temă: A făcut avort pentru că nu-și mai dorea un copil, dar bebelușul a supraviețuit. La naștere a avut un mare șoc!

Cazul care i-a uimit și pe medici! Shannon Skinner avea 19 când a rămas însărcinată cu al doilea copil și, după o experiență traumatizantă de la prima naștere, a decis că ar fi mai bine să facă avort, scrie Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Un bebelus prematur s-a nascut la 5 luni si cantarea 264 de grame. CUM SE SIMTE ACUM. Vezi imaginile emotionante

Astfel, la opt săptămâni de sarcină, Shannon a mers la spital unde i s-a făcut un avort chimic, ce presupune administrarea unor pastile speciale.

„Plângeam după copil, însă am reușit să ne împăcăm cu ideea. Eu si Anthony am gandit ca luam decizia corecta, deoarece aveam probleme și nu voiam sa mai aducem un copil pe lume în conditiile astea. Am făcut ce am crezut că e mai bine, însă nu a fost o decizie ușoară”, a povestit Shannon.

În ciuda avortului, tânăra a continuat să aibă simptome specifice sarcinii, așa că a mers la un control. Acolo a descoperit că bebelușul supraviețuise și că era însărcinată în 22 de săptămâni.

Deși medicii au încercat să o descurajeze, spunându-i că riscurile ca fetița să se nască cu malformații sunt foarte mari, femeia a refuzat să renunțe la sarcină.

”Era evient că e o mică luptătoare și nu voiam să-i mai facem rău”, a spus femeia.

În cele din urmă, fetița a venit pe lume, prin cezariană, la 35 de săptămâni.

La doar trei săptămâni, Amelia Hunt este un bebeluș sănătos și plin de viață. Născută prin cezariană, fetița a fost poreclită de familie și medici drept copilul minune, după ce a supraviețuit avortului.

Medicii îi urmăresc evoluția, având în vedere că problemele de sănătate pot apărea mai târziu în viață.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top